Tot nu toe zagen we Jo Muylle enkel aan het werk met de Citroën DS3 R1. Het was ongetwijfeld een leuke ervaring voor het JM Rallyteam. Maar door mechanische pech bracht het niet wat Jo er van verwacht had. Zoals we Jo kennen, laat hij zich echter niet doen door deze tegenslag. Voor de TBR Rallysprint wordt de Citroën C2 terug van stal gehaald.

6UK_078-2

Met nummer 73 op onze deuren nemen we terug de start met onze vertrouwde Citroën C2. We willen vooral terug wat wennen aan de wagen en ritme opdoen. Het is reeds van Kortrijk 2015 geleden dat we er nog mee gereden hebben. De DS3, waarmee we onder andere in Tielt gereden hebben, kan je niet vergelijken met de C2,” gaat Jo Muylle van start.

Verder willen we ook paar dingen testen met het oog op het verdere seizoen. De motivatie is zoals steeds terug heel groot en we hopen hier en daar ook het publiek te amuseren.

BRC
RT2

Wat ook belangrijk is voor mij, is om de winnares van onze ‘full co-driving experience’ een onvergetelijke dag te laten beleven.

Verder wil ik ook nog mijn vaste mecanicien Sam bedanken. Dankzij hem staat onze wagen terug tip top in orde voor de tweede seizoenshelft. Thanks,” besluit Jo

Tot zondag langs de proeven!

KAMV
BRC
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X