Tot nu toe zagen we Jo Muylle enkel aan het werk met de Citroën DS3 R1. Het was ongetwijfeld een leuke ervaring voor het JM Rallyteam. Maar door mechanische pech bracht het niet wat Jo er van verwacht had. Zoals we Jo kennen, laat hij zich echter niet doen door deze tegenslag. Voor de TBR Rallysprint wordt de Citroën C2 terug van stal gehaald.

6UK_078-2

Met nummer 73 op onze deuren nemen we terug de start met onze vertrouwde Citroën C2. We willen vooral terug wat wennen aan de wagen en ritme opdoen. Het is reeds van Kortrijk 2015 geleden dat we er nog mee gereden hebben. De DS3, waarmee we onder andere in Tielt gereden hebben, kan je niet vergelijken met de C2,” gaat Jo Muylle van start.

Verder willen we ook paar dingen testen met het oog op het verdere seizoen. De motivatie is zoals steeds terug heel groot en we hopen hier en daar ook het publiek te amuseren.

RallyTime animated
RT2

Wat ook belangrijk is voor mij, is om de winnares van onze ‘full co-driving experience’ een onvergetelijke dag te laten beleven.

Verder wil ik ook nog mijn vaste mecanicien Sam bedanken. Dankzij hem staat onze wagen terug tip top in orde voor de tweede seizoenshelft. Thanks,” besluit Jo

Tot zondag langs de proeven!

VAS
KAMV
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X