De TBR Rally is altijd een echte thuisrally geweest voor het Evo Racing Team. Het  ERT van Jimmy Taveirne, maakte er om deze reden dan ook elk jaar een rallyfeest van. De TBR Rally is niet meer. Het feest nog wel, want ook van de TBR Rallysprint, wil Jimmy Taveirne een feest maken.

 JT

Net zoals vorig jaar, zal ook dit jaar sponsor Toran helikoptervluchten organiseren. Op het ERT smulweekend kon men gratis vluchten winnen. Toran heeft de volledige organisatie op zich genomen en de winnaars verwittigd, waarvoor dank,” opent Jimmy Taveirne.

RallyTime animated
RT1

Daarnaast hebben we onze Nederlandse connectie aangesproken. Bij vorige edities zorgden we reeds voor vuurwerk en dat zal dit jaar niet anders zijn. Met de steun van Jimmy’s Fritshop en ERT kunnen we Piet Van Hoof en Sander Van Hoof aan de start brengen. Tijdens de Rallysprint van Moorslede vochten Piet en neef Sander onderling uit wie er op het hoogste schavotje mocht plaatsnemen. Net zoals vorig jaar, in de Rally van Staden, zal Melvin Florissoone de nota’s lezen voor Sander Van Hoof.

De Nederlanders gaan graag in op de uitnodiging van Jimmy. Of zouden de lekkere Belgische frietjes van Jimmy’s Fritshop er voor iets tussen zitten.

Dat de snelle Nederlanders het dit jaar niet makkelijk gaan krijgen, beseft Jimmy Taveirne ook. Dankzij de deelname van onder andere Andy Lefevere, Steve Bécaert en Bert Coene mogen we een heuse België-Nederland verwachten in Oekene. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een spannende strijd van te maken.

Net zoals onze Nederlandse delegatie, kom ook ik supergemotiveerd aan de start. Samen met mijn vast co Tommy ‘Textile’ Aeck ambieer ik een plaats in de top 5. We gaan zondag van start met ‘lucky number’ 7 op de deuren van onze EVO. Laat het zondag een feest worden voor het publiek en een veilige rally voor alle teams,” besluit Jimmy Taveirne.

RallyTime animated
Stannic_animatie
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X