De TBR Rally is altijd een echte thuisrally geweest voor het Evo Racing Team. Het  ERT van Jimmy Taveirne, maakte er om deze reden dan ook elk jaar een rallyfeest van. De TBR Rally is niet meer. Het feest nog wel, want ook van de TBR Rallysprint, wil Jimmy Taveirne een feest maken.

 JT

Net zoals vorig jaar, zal ook dit jaar sponsor Toran helikoptervluchten organiseren. Op het ERT smulweekend kon men gratis vluchten winnen. Toran heeft de volledige organisatie op zich genomen en de winnaars verwittigd, waarvoor dank,” opent Jimmy Taveirne.

RT1
VAS

Daarnaast hebben we onze Nederlandse connectie aangesproken. Bij vorige edities zorgden we reeds voor vuurwerk en dat zal dit jaar niet anders zijn. Met de steun van Jimmy’s Fritshop en ERT kunnen we Piet Van Hoof en Sander Van Hoof aan de start brengen. Tijdens de Rallysprint van Moorslede vochten Piet en neef Sander onderling uit wie er op het hoogste schavotje mocht plaatsnemen. Net zoals vorig jaar, in de Rally van Staden, zal Melvin Florissoone de nota’s lezen voor Sander Van Hoof.

De Nederlanders gaan graag in op de uitnodiging van Jimmy. Of zouden de lekkere Belgische frietjes van Jimmy’s Fritshop er voor iets tussen zitten.

Dat de snelle Nederlanders het dit jaar niet makkelijk gaan krijgen, beseft Jimmy Taveirne ook. Dankzij de deelname van onder andere Andy Lefevere, Steve Bécaert en Bert Coene mogen we een heuse België-Nederland verwachten in Oekene. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een spannende strijd van te maken.

Net zoals onze Nederlandse delegatie, kom ook ik supergemotiveerd aan de start. Samen met mijn vast co Tommy ‘Textile’ Aeck ambieer ik een plaats in de top 5. We gaan zondag van start met ‘lucky number’ 7 op de deuren van onze EVO. Laat het zondag een feest worden voor het publiek en een veilige rally voor alle teams,” besluit Jimmy Taveirne.

KAMV
RT2
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X