Na 35 jaar is er een eind gekomen aan de TBR Rally. Nu zondag organiseert Team Bassin Roeselare de allereerste Motul TBR Rallysprint. Een initiatief dat duidelijk aanslaat bij veel lokale piloten. Ook voor het ED Rallyteam is het een echte thuiswedstrijd.

 SB

Stannic_animatie
BRC

Met een 15de plaats algemeen in de Rally van Wervik, bevestigde Steve Brown zijn goede prestatie in de ORC Canal Rally. Het is duidelijk dat er stappen gemaakt worden in het leerproces. Het team kijkt dan ook ongeduldig uit naar de TBR Rallysprint.

“We staan te popelen om te kunnen starten in de TBR Rallysprint. Net zoals voor mij co-piloot Lieven Capoen, is de TBR Rallysprint voor mij een thuiswedstrijd.  We gaan proberen om deze perfect, zonder foutjes, af te werken. Zo willen we onze prestaties van de vorige wedstrijden evenaren. Het belooft alvast een tof weekend te worden. We kunnen opnieuw rekenen op het ED Rallyteam en de ganse crew, inclusief fun, food en drinks,” laat Steve Brown weten.

Naast de EVO IX van Steve Brown, komt ook de Safety EVO van Wouter Muylle in actie.

“Een echte thuiswedstrijd is het voor mij en voor mijn co-piloot. Het enige dat momenteel kan tegenslaan is het weer. Maar anders is alles top. De sfeer zit goed, de wagen is OK… wat moet een mens nog meer hebben?” vraagt Wouter Muylle zich af. “De KP van de rallysprint is 14 km lang. De meeste stukken heb ik al wel eens in de verschillende richtingen gereden. Maar toch weet ik niet goed wat ik er moet van verwachten. Ik weet wel dat het een erg snel en glad parcours is. Maar goed, dat zijn zorgen voor zondag. We gaan er alvast een feest van maken.”

“Ik wil ook iedereen nog eens super bedanken voor het liken en delen van mijn Facebookpagina. Het was een overweldigend succes. Ik had dit nooit verwacht. Er komt in de toekomst zeker nog zo’n actie. Hierbij wil ik ook de winnaars van de actie bekend maken:

  • Geert Riviere uit Torhout
  • Emely Vandermeersch uit Hooglede
  • Steven Vandevyvere uit Roeselare
  • Jordy Sabbe uit Menen
  • Filip Derycke uit Harelbeke

Deze mensen mogen hun gratis toegangskaart komen afhalen op de servicestand van het ED Rallyteam herkenbaar aan de ‘Carrosserie Muylle’ tent en vlaggen. Vraag naar Eric en die zal je de toegangskaart overhandigen,” aldus Wouter Muylle.

Alvast tot op de TBR rallysprint...

WM

63ste OVV
KAMV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X