Na 35 jaar is er een eind gekomen aan de TBR Rally. Nu zondag organiseert Team Bassin Roeselare de allereerste Motul TBR Rallysprint. Een initiatief dat duidelijk aanslaat bij veel lokale piloten. Ook voor het ED Rallyteam is het een echte thuiswedstrijd.

 SB

Met een 15de plaats algemeen in de Rally van Wervik, bevestigde Steve Brown zijn goede prestatie in de ORC Canal Rally. Het is duidelijk dat er stappen gemaakt worden in het leerproces. Het team kijkt dan ook ongeduldig uit naar de TBR Rallysprint.

RT2
RallyTime animated

“We staan te popelen om te kunnen starten in de TBR Rallysprint. Net zoals voor mij co-piloot Lieven Capoen, is de TBR Rallysprint voor mij een thuiswedstrijd.  We gaan proberen om deze perfect, zonder foutjes, af te werken. Zo willen we onze prestaties van de vorige wedstrijden evenaren. Het belooft alvast een tof weekend te worden. We kunnen opnieuw rekenen op het ED Rallyteam en de ganse crew, inclusief fun, food en drinks,” laat Steve Brown weten.

Naast de EVO IX van Steve Brown, komt ook de Safety EVO van Wouter Muylle in actie.

“Een echte thuiswedstrijd is het voor mij en voor mijn co-piloot. Het enige dat momenteel kan tegenslaan is het weer. Maar anders is alles top. De sfeer zit goed, de wagen is OK… wat moet een mens nog meer hebben?” vraagt Wouter Muylle zich af. “De KP van de rallysprint is 14 km lang. De meeste stukken heb ik al wel eens in de verschillende richtingen gereden. Maar toch weet ik niet goed wat ik er moet van verwachten. Ik weet wel dat het een erg snel en glad parcours is. Maar goed, dat zijn zorgen voor zondag. We gaan er alvast een feest van maken.”

“Ik wil ook iedereen nog eens super bedanken voor het liken en delen van mijn Facebookpagina. Het was een overweldigend succes. Ik had dit nooit verwacht. Er komt in de toekomst zeker nog zo’n actie. Hierbij wil ik ook de winnaars van de actie bekend maken:

  • Geert Riviere uit Torhout
  • Emely Vandermeersch uit Hooglede
  • Steven Vandevyvere uit Roeselare
  • Jordy Sabbe uit Menen
  • Filip Derycke uit Harelbeke

Deze mensen mogen hun gratis toegangskaart komen afhalen op de servicestand van het ED Rallyteam herkenbaar aan de ‘Carrosserie Muylle’ tent en vlaggen. Vraag naar Eric en die zal je de toegangskaart overhandigen,” aldus Wouter Muylle.

Alvast tot op de TBR rallysprint...

WM

KAMV
RallyTime animated
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
X