Bryan Bouffier en zijn Tsjechische service team zijn reeds in volle voorbereiding voor de komende Kenotek Ypres Rally. De wagen werd ter plaatse reeds volledig klaar gezet voor de deelname in Ieper. “Het team heeft inderdaad al voldoende ervaring in Ieper met deze DS3. Maar om niets aan het toeval over te laten komen ze dinsdag reeds naar de Westhoek afgezakt voor wat extra testwerk ter plaatse.” aldus Stephen Vankemmel die dit project steunt met i-clinic.be.

RT_DSC_0062

Bouffier eindigde in 2013 en 2015 tweede in Ieper, maar de drang om het beter te doen is bijzonder groot. Daarom werd door Bouffier beroep gedaan op de ervaren copiloot Dennis Giraudet, die in Ieper al reed samen met Romain Dumas, Bjorn Waldegart, Piere-Cesar Baroni en ene François Duval. Giraudet heeft in het WRC ook ervaring naast Philippe Bugelski, Didier Auriol, Armin Schwarz, Thomas Rädström, Nicolas Vouilloz, Stéphane Sarrazin, Eyvind Brynildsen , Evgeniy Novikov en vele anderen…

Net zoals Bryan Bouffier zelf is ook Stephen Vankemmel uit op een goed resultaat. “Met deze deelname in Ieper ondersteunen we de start van i-clinic.be, een nieuwe zaak in de GSI groep. Met i-clinic.be richten we ons op de reparatie van smartphones en tables. Sinds kort is de website online, en kan je ook terecht in al onze vestigingen van GSI voor de herstelling van uw toestel. Dagelijks voelen we in onze winkels hoe belangrijk deze wedstrijd is voor de streek, de Westhoek kijkt echt uit naar dit weekend!

RT2
BRC
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X