Menig piloot en copiloot droomt er van om de Rally van Ieper te rijden. Voor sommige zal het bij een droom blijven. Niet zo voor Kjell Vandenberghe. Na zijn debuut in 2015, rijdt Kjell dit jaar het BRC Junior kampioenschap. En deze week gaat een van zijn grootste rallydromen in vervulling. Rallyteam Vandenberghe staat met nummer 94 op de deuren aan de start van de Kenotek Ypres Rally.

RT_Wervik-2016-4736

Een van onze grootste rallydromen komt uit dit weekend! De Rally van Ieper. We starten er met nummer 94,” laat Kjell Vandenberghe weten.

Na een goeie test in Wervik, gaan we onze R1 concurrenten proberen het vuur aan de schenen te leggen.  Een gemakkelijke wedstrijd zal het niet worden, maar we hopen toch op een zege in de klasse! De concurrentie in de klasse is niet van de poes met Dovifat en Walbrecq. Toch hopen we een beetje de eer hoog te kunnen houden op de West-Vlaamse wegen. Daar zullen we alles voor doen,” aldus Kjell.

We beginnen reeds donderdag, op de shakedown, aan onze grootste uitdaging tot nu toe.”

KAMV
RallyTime animated

Na deze ervaring in Ieper, wacht Kjell Vandenberghe reeds een nieuwe ervaring. In de TBR rallysprint zal Kjell, eenmalig, plaats nemen achter het stuur van een achtertrekker.

Ik heb me inderdaad met de BMW M3 ingeschreven in de TBR rallysprint. Tjorven Gouwy zal plaatsnemen in het rechterzitje. Het is een eenmalige deelname met de BMW M3. Bedoeling is om vooral plezier te beleven en natuurlijk is de ervaring mooi meegenomen,” besluit Kjell Vandenberghe.

RT_RO_2015_44_2

BRC
RT1
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X