Menig piloot en copiloot droomt er van om de Rally van Ieper te rijden. Voor sommige zal het bij een droom blijven. Niet zo voor Kjell Vandenberghe. Na zijn debuut in 2015, rijdt Kjell dit jaar het BRC Junior kampioenschap. En deze week gaat een van zijn grootste rallydromen in vervulling. Rallyteam Vandenberghe staat met nummer 94 op de deuren aan de start van de Kenotek Ypres Rally.

RT_Wervik-2016-4736

Een van onze grootste rallydromen komt uit dit weekend! De Rally van Ieper. We starten er met nummer 94,” laat Kjell Vandenberghe weten.

Na een goeie test in Wervik, gaan we onze R1 concurrenten proberen het vuur aan de schenen te leggen.  Een gemakkelijke wedstrijd zal het niet worden, maar we hopen toch op een zege in de klasse! De concurrentie in de klasse is niet van de poes met Dovifat en Walbrecq. Toch hopen we een beetje de eer hoog te kunnen houden op de West-Vlaamse wegen. Daar zullen we alles voor doen,” aldus Kjell.

RT2
Stannic

We beginnen reeds donderdag, op de shakedown, aan onze grootste uitdaging tot nu toe.”

Na deze ervaring in Ieper, wacht Kjell Vandenberghe reeds een nieuwe ervaring. In de TBR rallysprint zal Kjell, eenmalig, plaats nemen achter het stuur van een achtertrekker.

Ik heb me inderdaad met de BMW M3 ingeschreven in de TBR rallysprint. Tjorven Gouwy zal plaatsnemen in het rechterzitje. Het is een eenmalige deelname met de BMW M3. Bedoeling is om vooral plezier te beleven en natuurlijk is de ervaring mooi meegenomen,” besluit Kjell Vandenberghe.

RT_RO_2015_44_2

BRC
Stannic
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X