Menig piloot en copiloot droomt er van om de Rally van Ieper te rijden. Voor sommige zal het bij een droom blijven. Niet zo voor Kjell Vandenberghe. Na zijn debuut in 2015, rijdt Kjell dit jaar het BRC Junior kampioenschap. En deze week gaat een van zijn grootste rallydromen in vervulling. Rallyteam Vandenberghe staat met nummer 94 op de deuren aan de start van de Kenotek Ypres Rally.

RT_Wervik-2016-4736

Een van onze grootste rallydromen komt uit dit weekend! De Rally van Ieper. We starten er met nummer 94,” laat Kjell Vandenberghe weten.

Na een goeie test in Wervik, gaan we onze R1 concurrenten proberen het vuur aan de schenen te leggen.  Een gemakkelijke wedstrijd zal het niet worden, maar we hopen toch op een zege in de klasse! De concurrentie in de klasse is niet van de poes met Dovifat en Walbrecq. Toch hopen we een beetje de eer hoog te kunnen houden op de West-Vlaamse wegen. Daar zullen we alles voor doen,” aldus Kjell.

We beginnen reeds donderdag, op de shakedown, aan onze grootste uitdaging tot nu toe.”

BRC
RallyTime animated

Na deze ervaring in Ieper, wacht Kjell Vandenberghe reeds een nieuwe ervaring. In de TBR rallysprint zal Kjell, eenmalig, plaats nemen achter het stuur van een achtertrekker.

Ik heb me inderdaad met de BMW M3 ingeschreven in de TBR rallysprint. Tjorven Gouwy zal plaatsnemen in het rechterzitje. Het is een eenmalige deelname met de BMW M3. Bedoeling is om vooral plezier te beleven en natuurlijk is de ervaring mooi meegenomen,” besluit Kjell Vandenberghe.

RT_RO_2015_44_2

RallyTime animated
KAMV
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X