We zijn in de laatste rechte lijn richting de Kenotek Ypres Rally. Voor velen het signaal om het team voor te stellen. Zo stelde het team Vermeeren Vincent – Bruyneel Sabine de Mitsubishi EVO IX voor in Zonnebeke. Binnen, in praatcafé The Corner, stond Vincent Vermeeren ons ter woord.

RT_Vermeeren-Bruyneel-4

“De Rally van Wervik, die twee weken vroeger gereden wordt, was ideaal om te testen in functie van Ieper. Met onze vertrouwde EVO IX draaiden we tijden binnen de top 10. Zeker en vast niet slecht, als je rekening houdt met het R5 geweld dat er aan de start kwam,” gaat Vincent van start.

“In de Kenotek Ypres Rally hopen we vooral om de finish te halen. Zaterdagavond over het podium rijden, is voor ons een overwinning op zich. Tot nu toe blijft het zwarte beest ons in Ieper achtervolgen. Bij al mijn vorige deelnames hebben we de handdoek moeten gooien.”

“Dit jaar kan ik terug rekenen op Sabine Bruyneel om de nota’s te lezen. Sabine heeft toch wel heel wat extra ervaring opgedaan in het Belgisch kampioenschap, aan de zijde van Steven Dolfen.”

RallyTime animated
BRC

“We kijken ook uit naar de strijd met onze speelkameraden Coene, Pyck en Bécaert, die alle drie met hun EVO X aan de start staan. Aan motivatie is er geen gebrek want vergeet niet, wanneer twee honden vechten om een been…” grapt Vincent Vermeeren.

 

RT1
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X