We zijn in de laatste rechte lijn richting de Kenotek Ypres Rally. Voor velen het signaal om het team voor te stellen. Zo stelde het team Vermeeren Vincent – Bruyneel Sabine de Mitsubishi EVO IX voor in Zonnebeke. Binnen, in praatcafé The Corner, stond Vincent Vermeeren ons ter woord.

RT_Vermeeren-Bruyneel-4

“De Rally van Wervik, die twee weken vroeger gereden wordt, was ideaal om te testen in functie van Ieper. Met onze vertrouwde EVO IX draaiden we tijden binnen de top 10. Zeker en vast niet slecht, als je rekening houdt met het R5 geweld dat er aan de start kwam,” gaat Vincent van start.

“In de Kenotek Ypres Rally hopen we vooral om de finish te halen. Zaterdagavond over het podium rijden, is voor ons een overwinning op zich. Tot nu toe blijft het zwarte beest ons in Ieper achtervolgen. Bij al mijn vorige deelnames hebben we de handdoek moeten gooien.”

“Dit jaar kan ik terug rekenen op Sabine Bruyneel om de nota’s te lezen. Sabine heeft toch wel heel wat extra ervaring opgedaan in het Belgisch kampioenschap, aan de zijde van Steven Dolfen.”

Stannic
63ste OVV

“We kijken ook uit naar de strijd met onze speelkameraden Coene, Pyck en Bécaert, die alle drie met hun EVO X aan de start staan. Aan motivatie is er geen gebrek want vergeet niet, wanneer twee honden vechten om een been…” grapt Vincent Vermeeren.

 

KAMV
Stannic
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X