We zijn in de laatste rechte lijn richting de Kenotek Ypres Rally. Voor velen het signaal om het team voor te stellen. Zo stelde het team Vermeeren Vincent – Bruyneel Sabine de Mitsubishi EVO IX voor in Zonnebeke. Binnen, in praatcafé The Corner, stond Vincent Vermeeren ons ter woord.

RT_Vermeeren-Bruyneel-4

“De Rally van Wervik, die twee weken vroeger gereden wordt, was ideaal om te testen in functie van Ieper. Met onze vertrouwde EVO IX draaiden we tijden binnen de top 10. Zeker en vast niet slecht, als je rekening houdt met het R5 geweld dat er aan de start kwam,” gaat Vincent van start.

“In de Kenotek Ypres Rally hopen we vooral om de finish te halen. Zaterdagavond over het podium rijden, is voor ons een overwinning op zich. Tot nu toe blijft het zwarte beest ons in Ieper achtervolgen. Bij al mijn vorige deelnames hebben we de handdoek moeten gooien.”

“Dit jaar kan ik terug rekenen op Sabine Bruyneel om de nota’s te lezen. Sabine heeft toch wel heel wat extra ervaring opgedaan in het Belgisch kampioenschap, aan de zijde van Steven Dolfen.”

Stannic_animatie
RallyTime animated

“We kijken ook uit naar de strijd met onze speelkameraden Coene, Pyck en Bécaert, die alle drie met hun EVO X aan de start staan. Aan motivatie is er geen gebrek want vergeet niet, wanneer twee honden vechten om een been…” grapt Vincent Vermeeren.

 

RT1
KAMV
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X