We zijn in de laatste rechte lijn richting de Kenotek Ypres Rally. Voor velen het signaal om het team voor te stellen. Zo stelde het team Vermeeren Vincent – Bruyneel Sabine de Mitsubishi EVO IX voor in Zonnebeke. Binnen, in praatcafé The Corner, stond Vincent Vermeeren ons ter woord.

RT_Vermeeren-Bruyneel-4

“De Rally van Wervik, die twee weken vroeger gereden wordt, was ideaal om te testen in functie van Ieper. Met onze vertrouwde EVO IX draaiden we tijden binnen de top 10. Zeker en vast niet slecht, als je rekening houdt met het R5 geweld dat er aan de start kwam,” gaat Vincent van start.

“In de Kenotek Ypres Rally hopen we vooral om de finish te halen. Zaterdagavond over het podium rijden, is voor ons een overwinning op zich. Tot nu toe blijft het zwarte beest ons in Ieper achtervolgen. Bij al mijn vorige deelnames hebben we de handdoek moeten gooien.”

“Dit jaar kan ik terug rekenen op Sabine Bruyneel om de nota’s te lezen. Sabine heeft toch wel heel wat extra ervaring opgedaan in het Belgisch kampioenschap, aan de zijde van Steven Dolfen.”

RT2
RT1

“We kijken ook uit naar de strijd met onze speelkameraden Coene, Pyck en Bécaert, die alle drie met hun EVO X aan de start staan. Aan motivatie is er geen gebrek want vergeet niet, wanneer twee honden vechten om een been…” grapt Vincent Vermeeren.

 

KAMV
RT1
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X