Met meer 30 topwagens aan de start, heeft de Kenotek Ypres Rally een affiche om u tegen te zeggen. Wanneer er zoveel topteams ingeschreven zijn, is het dan ook niet abnormaal dat in de aanloop van de wedstrijd enkele forfaits te noteren vallen.

RT_DSC_0067

Gisteren bereikte ons het nieuws dat Marty McCormack forfait moet geven om medische redenen. Vorig jaar eindigde Marty met zijn mooi gedecoreerde Skoda Fabia S2000 op een 8ste plaats. Een handblessure verhindert hem om dit jaar te starten.

Ott Tänak
photo FB Ott Tanäk

Via twitter viel vandaag een tweede forfait te noteren bij de toppers. De Est Ott Tanäk, die normaal een nieuw type DMack asfaltbanden kwam testen, zal ook niet starten in Ieper. Volgens de tweet is het forfait een gevolg van problemen met de Ford Fiesta R5.

KAMV
RallyTime animated
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X