Met meer 30 topwagens aan de start, heeft de Kenotek Ypres Rally een affiche om u tegen te zeggen. Wanneer er zoveel topteams ingeschreven zijn, is het dan ook niet abnormaal dat in de aanloop van de wedstrijd enkele forfaits te noteren vallen.

RT_DSC_0067

Gisteren bereikte ons het nieuws dat Marty McCormack forfait moet geven om medische redenen. Vorig jaar eindigde Marty met zijn mooi gedecoreerde Skoda Fabia S2000 op een 8ste plaats. Een handblessure verhindert hem om dit jaar te starten.

Ott Tänak
photo FB Ott Tanäk

Via twitter viel vandaag een tweede forfait te noteren bij de toppers. De Est Ott Tanäk, die normaal een nieuw type DMack asfaltbanden kwam testen, zal ook niet starten in Ieper. Volgens de tweet is het forfait een gevolg van problemen met de Ford Fiesta R5.

RT1
63ste OVV

63ste OVV
RT2
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X