Met meer 30 topwagens aan de start, heeft de Kenotek Ypres Rally een affiche om u tegen te zeggen. Wanneer er zoveel topteams ingeschreven zijn, is het dan ook niet abnormaal dat in de aanloop van de wedstrijd enkele forfaits te noteren vallen.

RT_DSC_0067

Gisteren bereikte ons het nieuws dat Marty McCormack forfait moet geven om medische redenen. Vorig jaar eindigde Marty met zijn mooi gedecoreerde Skoda Fabia S2000 op een 8ste plaats. Een handblessure verhindert hem om dit jaar te starten.

Ott Tänak
photo FB Ott Tanäk

Via twitter viel vandaag een tweede forfait te noteren bij de toppers. De Est Ott Tanäk, die normaal een nieuw type DMack asfaltbanden kwam testen, zal ook niet starten in Ieper. Volgens de tweet is het forfait een gevolg van problemen met de Ford Fiesta R5.

KAMV
RT1
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X