Traditioneel begint in en rond Ieper nu reeds de rally-koorts te stijgen. Ieper maakt zich op voor de komst van de KENOTEK Ypres Rally, in de volksmond nog steeds ‘de 24 uren’. Natuurlijk is dit voor de rally-piloten uit Ieper ook steeds een kans om zich te meten tegen de top van het Belgische en Europese kampioenschap. Ieperling Frédéric Berville stond reeds 8 maal aan de start van deze gerenomeerde wedstrijd en is er ook dit jaar opnieuw bij in de Kattestad.

RT_YpresBerville2015

“Zoals elk jaar is de deelname in onze thuisrally het hoogtepunt van ons seizoen. Het plan was om te starten met onze eigen Renault Clio. Maar door het laattijdig leveren van de nodige onderdelen moesten we al snel overschakelen naar een plan B,” aldus Frédéric Berville. “Vorig jaar hadden we een heel goede samenwerking met het team van Loca Racing. Na het zoeken van het extra budget werd vrij snel beslist om opnieuw bij hen de Clio R3 te huren. Christophe Dewickere neemt ook dit jaar plaats in het rechterzitje als co-piloot.”

Frédéric en Christophe zijn heel trots op het realiseren van dit mooie project en komen in hun thuisrally dan ook supergemotiveerd aan de start. Bij deze willen ze ook zeker hun talrijke trouwe sponsors bedanken voor hun steun: CCV, AMS Industrie, Eggermont Professional Food Equipment, Deschepper Recup, D-Sign Studio, VDL Bouwonderneming, Brico Ieper en Kenotek.

RT1
KAMV

Op woensdagavond 22 juni stellen ze de wagen voor tijdens de persvoorstelling (20-22u) bij sponsor CCV (Ter Waarde 48, Ieper).

See you on the stages!

VAS
RT2
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X