Traditioneel begint in en rond Ieper nu reeds de rally-koorts te stijgen. Ieper maakt zich op voor de komst van de KENOTEK Ypres Rally, in de volksmond nog steeds ‘de 24 uren’. Natuurlijk is dit voor de rally-piloten uit Ieper ook steeds een kans om zich te meten tegen de top van het Belgische en Europese kampioenschap. Ieperling Frédéric Berville stond reeds 8 maal aan de start van deze gerenomeerde wedstrijd en is er ook dit jaar opnieuw bij in de Kattestad.

RT_YpresBerville2015

“Zoals elk jaar is de deelname in onze thuisrally het hoogtepunt van ons seizoen. Het plan was om te starten met onze eigen Renault Clio. Maar door het laattijdig leveren van de nodige onderdelen moesten we al snel overschakelen naar een plan B,” aldus Frédéric Berville. “Vorig jaar hadden we een heel goede samenwerking met het team van Loca Racing. Na het zoeken van het extra budget werd vrij snel beslist om opnieuw bij hen de Clio R3 te huren. Christophe Dewickere neemt ook dit jaar plaats in het rechterzitje als co-piloot.”

Frédéric en Christophe zijn heel trots op het realiseren van dit mooie project en komen in hun thuisrally dan ook supergemotiveerd aan de start. Bij deze willen ze ook zeker hun talrijke trouwe sponsors bedanken voor hun steun: CCV, AMS Industrie, Eggermont Professional Food Equipment, Deschepper Recup, D-Sign Studio, VDL Bouwonderneming, Brico Ieper en Kenotek.

KAMV
Stannic

Op woensdagavond 22 juni stellen ze de wagen voor tijdens de persvoorstelling (20-22u) bij sponsor CCV (Ter Waarde 48, Ieper).

See you on the stages!

RT2
Stannic_animatie
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X