Traditioneel begint in en rond Ieper nu reeds de rally-koorts te stijgen. Ieper maakt zich op voor de komst van de KENOTEK Ypres Rally, in de volksmond nog steeds ‘de 24 uren’. Natuurlijk is dit voor de rally-piloten uit Ieper ook steeds een kans om zich te meten tegen de top van het Belgische en Europese kampioenschap. Ieperling Frédéric Berville stond reeds 8 maal aan de start van deze gerenomeerde wedstrijd en is er ook dit jaar opnieuw bij in de Kattestad.

RT_YpresBerville2015

“Zoals elk jaar is de deelname in onze thuisrally het hoogtepunt van ons seizoen. Het plan was om te starten met onze eigen Renault Clio. Maar door het laattijdig leveren van de nodige onderdelen moesten we al snel overschakelen naar een plan B,” aldus Frédéric Berville. “Vorig jaar hadden we een heel goede samenwerking met het team van Loca Racing. Na het zoeken van het extra budget werd vrij snel beslist om opnieuw bij hen de Clio R3 te huren. Christophe Dewickere neemt ook dit jaar plaats in het rechterzitje als co-piloot.”

Frédéric en Christophe zijn heel trots op het realiseren van dit mooie project en komen in hun thuisrally dan ook supergemotiveerd aan de start. Bij deze willen ze ook zeker hun talrijke trouwe sponsors bedanken voor hun steun: CCV, AMS Industrie, Eggermont Professional Food Equipment, Deschepper Recup, D-Sign Studio, VDL Bouwonderneming, Brico Ieper en Kenotek.

RT1
VAS

Op woensdagavond 22 juni stellen ze de wagen voor tijdens de persvoorstelling (20-22u) bij sponsor CCV (Ter Waarde 48, Ieper).

See you on the stages!

RT2
RT1
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X