Traditioneel begint in en rond Ieper nu reeds de rally-koorts te stijgen. Ieper maakt zich op voor de komst van de KENOTEK Ypres Rally, in de volksmond nog steeds ‘de 24 uren’. Natuurlijk is dit voor de rally-piloten uit Ieper ook steeds een kans om zich te meten tegen de top van het Belgische en Europese kampioenschap. Ieperling Frédéric Berville stond reeds 8 maal aan de start van deze gerenomeerde wedstrijd en is er ook dit jaar opnieuw bij in de Kattestad.

RT_YpresBerville2015

“Zoals elk jaar is de deelname in onze thuisrally het hoogtepunt van ons seizoen. Het plan was om te starten met onze eigen Renault Clio. Maar door het laattijdig leveren van de nodige onderdelen moesten we al snel overschakelen naar een plan B,” aldus Frédéric Berville. “Vorig jaar hadden we een heel goede samenwerking met het team van Loca Racing. Na het zoeken van het extra budget werd vrij snel beslist om opnieuw bij hen de Clio R3 te huren. Christophe Dewickere neemt ook dit jaar plaats in het rechterzitje als co-piloot.”

Frédéric en Christophe zijn heel trots op het realiseren van dit mooie project en komen in hun thuisrally dan ook supergemotiveerd aan de start. Bij deze willen ze ook zeker hun talrijke trouwe sponsors bedanken voor hun steun: CCV, AMS Industrie, Eggermont Professional Food Equipment, Deschepper Recup, D-Sign Studio, VDL Bouwonderneming, Brico Ieper en Kenotek.

RT1
RallyTime animated

Op woensdagavond 22 juni stellen ze de wagen voor tijdens de persvoorstelling (20-22u) bij sponsor CCV (Ter Waarde 48, Ieper).

See you on the stages!

RallyTime animated
VAS
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X