Wervik, gelegen aan de oevers van de Leie, is gastheer voor de volgende manche van het VAS kampioenschap. Meer dan 150 teams slagen er hun tenten op in het centrum van de tabaksstad. Ook het SRP-Racing team is van de partij. Nu zaterdag starten Stefan Van Craenenbroeck en copiloot Siegfried De Ryck er met de Nissan 350 Z GT4.

13161298_1051117254948522_2072248906_o (1)

De 42ste Rally van Wervik wordt pas de 2de wedstrijd met de Nissan 350 Z GT4 voor het SRP-Racing team. Het is ook meteen de eerste wedstrijd op Vlaamse bodem. De eerste wedstrijdkilometers werden immers afgelegd ten zuiden van de taalgrens, in de Rallye Sprint de Haillot. Deze wedstrijd werd gereden om de wagen beter te leren kennen.

Ook de wedstrijd in Wervik zal grotendeels gereden worden om de afstellingen van de wagen te verbeteren.

63ste OVV
BRC

We starten met nummer 41 in Wervik, wat eigenlijk wel een ‘late’ nummer is voor de Nissan 350 Z. Als we echter het deelnemersveld bekijken, kunnen we stellen dat het wel een beetje normaal is,” vertelt Stefan. “We starten met de bedoeling om de Nissan aan te passen aan de Belgische wegen. De vering is momenteel zeker niet goed voor de wegen hier. In dat opzicht is het misschien niet slecht dat we nummer 41 toegekend kregen. Zo kunnen we een beetje testen op de achtergrond. Hopelijk lukt het ons om snel de juiste afstellingen te vinden.”

Stannic
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X