In januari 2016 publiceerden we onze eerste artikels op de website www.rally-time.be met als doel de rallysport te promoten. De bedoeling was (en is nog steeds) om alle rallyteams (groot en klein) aan bod te laten komen. En blijkbaar wordt dit door jullie, rallyfans, best wel gewaardeerd. Amper 5 maanden na de lancering van de website mochten we reeds onze 100.000e bezoeker verwelkomen! Om jullie te bedanken, organiseren we dan ook een wedstrijd waarbij je een gratis ticket kan winnen.

Lang hebben we niet moeten nadenken. De Kenotek Ypres Rally maakt zijn reputatie als topwedstrijd in het Europees kampioenschap weer dubbel en dik waar. Er komen immers een dertigtal toppers aan de start met een competitieve R5. Daarom besloten we om 2 van jullie de kans te geven een gratis ‘all stage’ ticket te winnen voor de Kenotek Ypres Rally. Met dit ticket heb je toegang tot de Historics Shakedown op 22 juni 2016, de ERC Shakedown op 23 juni 2016, all stages 24 en 25 juni.

Wat moet je hiervoor doen? Stuur je antwoord op onderstaande vragen naar info@rally-time.be

KAMV
RT1
  1. Freddy Loix won al 10x in Ieper. Geef ons de namen van de copiloten die Freddy naar winst navigeerden in deze 10 wedstrijden.
  2. Hoeveel personen zullen er in totaal hebben deelgenomen aan deze wedstrijd?

Deelnemen kan tot dinsdag 21 juni 2016, 20u00.

De 2 deelnemers die vraag 1 juist beantwoorden en het dichtst bij het antwoord op vraag 2 zitten, winnen een ticket. Wanneer er alsnog een ex-aequo is na de schiftingsvraag, gaat het ticket naar diegene die ons als eerste zijn antwoord stuurde. De winnaars krijgen via e-mail een e-ticket toegestuurd op dinsdagavond 21 juni 2016.

Alvast succes!

PS: Slechts 1 deelname per email adres

affiche-ypres16

63ste OVV
RT1
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X