In januari 2016 publiceerden we onze eerste artikels op de website www.rally-time.be met als doel de rallysport te promoten. De bedoeling was (en is nog steeds) om alle rallyteams (groot en klein) aan bod te laten komen. En blijkbaar wordt dit door jullie, rallyfans, best wel gewaardeerd. Amper 5 maanden na de lancering van de website mochten we reeds onze 100.000e bezoeker verwelkomen! Om jullie te bedanken, organiseren we dan ook een wedstrijd waarbij je een gratis ticket kan winnen.

Lang hebben we niet moeten nadenken. De Kenotek Ypres Rally maakt zijn reputatie als topwedstrijd in het Europees kampioenschap weer dubbel en dik waar. Er komen immers een dertigtal toppers aan de start met een competitieve R5. Daarom besloten we om 2 van jullie de kans te geven een gratis ‘all stage’ ticket te winnen voor de Kenotek Ypres Rally. Met dit ticket heb je toegang tot de Historics Shakedown op 22 juni 2016, de ERC Shakedown op 23 juni 2016, all stages 24 en 25 juni.

Wat moet je hiervoor doen? Stuur je antwoord op onderstaande vragen naar info@rally-time.be

  1. Freddy Loix won al 10x in Ieper. Geef ons de namen van de copiloten die Freddy naar winst navigeerden in deze 10 wedstrijden.
  2. Hoeveel personen zullen er in totaal hebben deelgenomen aan deze wedstrijd?

Deelnemen kan tot dinsdag 21 juni 2016, 20u00.

BRC
RallyTime animated

De 2 deelnemers die vraag 1 juist beantwoorden en het dichtst bij het antwoord op vraag 2 zitten, winnen een ticket. Wanneer er alsnog een ex-aequo is na de schiftingsvraag, gaat het ticket naar diegene die ons als eerste zijn antwoord stuurde. De winnaars krijgen via e-mail een e-ticket toegestuurd op dinsdagavond 21 juni 2016.

Alvast succes!

PS: Slechts 1 deelname per email adres

affiche-ypres16

BRC
RallyTime animated
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X