In januari 2016 publiceerden we onze eerste artikels op de website www.rally-time.be met als doel de rallysport te promoten. De bedoeling was (en is nog steeds) om alle rallyteams (groot en klein) aan bod te laten komen. En blijkbaar wordt dit door jullie, rallyfans, best wel gewaardeerd. Amper 5 maanden na de lancering van de website mochten we reeds onze 100.000e bezoeker verwelkomen! Om jullie te bedanken, organiseren we dan ook een wedstrijd waarbij je een gratis ticket kan winnen.

Lang hebben we niet moeten nadenken. De Kenotek Ypres Rally maakt zijn reputatie als topwedstrijd in het Europees kampioenschap weer dubbel en dik waar. Er komen immers een dertigtal toppers aan de start met een competitieve R5. Daarom besloten we om 2 van jullie de kans te geven een gratis ‘all stage’ ticket te winnen voor de Kenotek Ypres Rally. Met dit ticket heb je toegang tot de Historics Shakedown op 22 juni 2016, de ERC Shakedown op 23 juni 2016, all stages 24 en 25 juni.

Wat moet je hiervoor doen? Stuur je antwoord op onderstaande vragen naar info@rally-time.be

  1. Freddy Loix won al 10x in Ieper. Geef ons de namen van de copiloten die Freddy naar winst navigeerden in deze 10 wedstrijden.
  2. Hoeveel personen zullen er in totaal hebben deelgenomen aan deze wedstrijd?

Deelnemen kan tot dinsdag 21 juni 2016, 20u00.

Stannic_animatie
VAS

De 2 deelnemers die vraag 1 juist beantwoorden en het dichtst bij het antwoord op vraag 2 zitten, winnen een ticket. Wanneer er alsnog een ex-aequo is na de schiftingsvraag, gaat het ticket naar diegene die ons als eerste zijn antwoord stuurde. De winnaars krijgen via e-mail een e-ticket toegestuurd op dinsdagavond 21 juni 2016.

Alvast succes!

PS: Slechts 1 deelname per email adres

affiche-ypres16

BRC
RallyTime animated
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X