Cédric Cherain en André Leyh komen dan toch niet aan de start van de Rally van Portugal met hun Ford Fiesta R5 Evo. De vader van copiloot André is overleden en het is dan ook begrijpelijk dat de copiloot bij zijn naasten wil blijven. De Portugese WK-manche wordt vervangen door de Kenotek Ypres Rally, een wedstrijd waarin Cédric goed wil scoren met de Ford Fiesta R5 Evo.

RT_opname zonder titel-0473

De Luikenaar zal er rijden met een Fiesta van het Tsjechische team HRacing, het team dat ook de wagen runt voor Alexey Lukyanuk in het ERC. “We hadden een programma voorzien met D-Max, het Italiaanse team waar ik al een paar seizoenen mee samenwerkte, maar zij zagen een internationaal programma plots niet meer zitten. We vonden bij HRacing een alternatief. De Tsjechen zijn heel gemotiveerd om er samen iets moois van te maken,” aldus Cédric, die meteen een serieuze challenger wordt voor Freddy Loix en Kris Princen in Ieper.

63ste OVV
Stannic
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X