Cédric Cherain en André Leyh komen dan toch niet aan de start van de Rally van Portugal met hun Ford Fiesta R5 Evo. De vader van copiloot André is overleden en het is dan ook begrijpelijk dat de copiloot bij zijn naasten wil blijven. De Portugese WK-manche wordt vervangen door de Kenotek Ypres Rally, een wedstrijd waarin Cédric goed wil scoren met de Ford Fiesta R5 Evo.

RT_opname zonder titel-0473

De Luikenaar zal er rijden met een Fiesta van het Tsjechische team HRacing, het team dat ook de wagen runt voor Alexey Lukyanuk in het ERC. “We hadden een programma voorzien met D-Max, het Italiaanse team waar ik al een paar seizoenen mee samenwerkte, maar zij zagen een internationaal programma plots niet meer zitten. We vonden bij HRacing een alternatief. De Tsjechen zijn heel gemotiveerd om er samen iets moois van te maken,” aldus Cédric, die meteen een serieuze challenger wordt voor Freddy Loix en Kris Princen in Ieper.

BRC
RT1
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X