Nu zaterdag houdt de M-Cup halt tijdens de rally met het meeste onverhard in België, de Sezoensrally in Bocholt.

Favoriet voor de zege is ongetwijfeld Franky Boulat. Franky won hier vorig jaar en staat aan de leiding in het kampioenschap. Maar Franky staat niet alleen bovenaan de tabellen van het kampioenschap, want ex aequo met hem staat ook Kurt Braeckevelt aan de leiding. Het wordt dus uitkijken naar een spannende strijd voor de zege. Patrick Diels zal zeker ook meestrijden voor die overwinning. Patrick won de openingsmanche in de Haspengouw, maar kende pech in Tielt. Hij heeft een goede prestatie nodig om aansluiting te vinden in het kampioenschap.

opname zonder titel-5647

KAMV
Stannic_animatie

Verder wordt het ook uitkijken naar de onderlinge strijd tussen het kwartet Gerry Heusdens (E30), Sjef Meersschaert (E46), Jurgen De Bruin (E46), Jean-Louis De Roeck (E30) en Wim Muilwijk (E46). Deze piloten staan in het kampioenschap binnen de 3 punten van elkaar en kunnen een goede zaak doen, want de 3 piloten voor hen in het kampioenschap starten niet in de Sezoens en verspelen dus hierbij hun joker. Ook Tom Ceuppens en Bert Truyens (beiden 5 punten) hopen de eindmeet te halen om zo wat punten te scoren en op te klimmen in het kampioenschap. Joeri De Bouvere vervolledigt het M-Cup peloton, waardoor deze merkencup weer goed is voor ongeveer een vijfde van alle nationale inschrijvingen.

Hopelijk zien we u langs de proeven om te supporteren voor de M-Cup’ers. Sideways action op het onverhard gegarandeerd!

63ste OVV
BRC
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X