De Sezoensrally is de thuisrally voor GRT Motorsport. En dat is ook te merken aan het aantal ingeschreven wagens. Met vijf teams staan ze aan de start. Als was het nog deze middag nog niet helemaal zeker dat wagen van Roeland Thijs, de man achter GRT Motorsport, tijdig klaar raakte. Samen met Benny Lambrechts was Roeland deze middag nog druk met onder andere het inbouwen van de motor. Alle andere wagens zijn wel klaar. Die krijgen steeds voorrang op de eigen wagen, aldus Roeland Thijs. We laten Roeland rustig verder werken en gingen ons licht opsteken bij de vier andere teams. En het minste dat we kunnen zeggen is dat Roeland Thijs tevreden klanten heeft.


Ralf Kerkhofs – Kevin Aerden
Renault Clio

Nog een weekje te gaan en onze thuisrally is weer een feit. Met de service verzorgd door GRT Motorsport kunnen we wederom niet anders als er helemaal klaar voor zijn. Roeland, Benny en de hele crew zorgen er altijd weer voor dat we als ene Loix of ene Snijers maar hoeven te verkennen en te rally’en. De catering is ook altijd tot in de puntjes geregeld. @ Sezoensrally zal dit altijd BBQ zijn. Sfeer en gezelligheid een dikke 10.” vertelt Ralf Kerkhofs.“Maar buiten de rallyweekends kunnen we er ook altijd terecht. Namens Kevin en mezelf ene GROTE MERCI hiervoor.

Na de Rally van Haspengouw heeft het team zijn plannen gewijzigd. Ralf Kerkhofs licht toe: “Kevin en ik komen aan de start als voorlopige koplopers in onze klasse (criterium). Dit willen we zo uiteraard zo houden. We gaan na de Sezoens in plaats van Kasterlee de 2 overige criteriumwedstrijden afwerken. Dit in combinatie met de Rally van Zuid Limburg. We willen langs deze weg ook de sponsors, supporters en alle mediabronnen danken.. Merci en welkom in Bocholt.”

RT2
BRC

RVH_2016_RV_132-2


Eddy Buntinx – Kris Mertens
Citroën Saxo

GRT Motorsport hoort gewoon bij de rally. Toen ik startte als co bij Eddy Buntinx, ‘moest’ ik hen er gewoon bijnemen, maar dat is absoluut geen probleem.” laat Kris Mertens weten. “Zij zorgen ervoor dat wij ons kunnen concentreren op onze taak. De dag van de verkenning begint dit al met opstellen van de tenten, in orde maken van de serviceplaats en zeker niet te vergeten de technische keuring voor hun rekening nemen. Zo kunnen wij de verkenningen ten volle benutten zonder ons verder zorgen te moeten maken.

De dag van de rally zet zich dit verder natuurlijk. Bij binnenkomen enkel zeggen wanneer we terug moeten vertrekken, wat eventueel de problemen zijn en zij doen de rest. Voor hen is geen enkel probleem te groot, ze gaan ervoor en helpen eventueel ook nog andere teams in nood.” aldus Kris.We mogen ook zeker de vrouwen van het serviceteam niet vergeten (Nelly en Elsy), die steeds voor de lekkere en verzorgde catering zorgen. Aan eten en drinken geen tekort en vergeten te eten/drinken tussen de proeven is geen optie, daar zorgen de dames wel voor. Eigenlijk zijn we zeer erg verwend door dit geweldige service-team waarvoor een welgemeende dankjewel!”

“Hierbij komt dan nog bij dat heel de crew ook steeds klaar staat om de auto tussen de wedstrijden weer helemaal mee in orde te zetten. Soms ziet Eddy Buntinx zelfs de auto niet tot aan de volgende wedstrijd en hebben zij alles weer tip top in orde gezet, het wassen incluis.” besluit Kris Mertens.

ZL_2015_047_1


Simon Puype – Paul Puype
Opel Ascona B

Voor ons is het nu het tweede jaar dat we samenwerken met GRT Motorsport en dat verloopt heel vlot. Goeie Service en altijd een toffe sfeer. Er wordt veel gelachen en ze staan altijd klaar met een lekkere kom soep of een stuk heerlijke zelfgemaakte frangipane.” weet Simon Puype. “En je kunt alles aan die mannen vragen, ze staan in weer en wind altijd klaar..

Over de wedstrijd weet Simon het volgende te vertellen: “Wij rijden Bocholt omdat ik dit 1 van de mooiste rally’s van België vindt en ook omdat dit de thuiswedstrijd van GRT Motorsport is. Ik kom al 6 jaar kijken naar de Sezoensrally en vorig jaar kwam men pa ook mee. En die was ook dadelijk overtuigd. En dus nu is het tijd om deel te nemen. Ik vindt het zelfs jammer dat het percentage onverhard naar beneden is gegaan.”

RSM_2016_RV_229


Davy Voortmans – Kris Goosens
Peugeot 106

Waarom wij voor GRT Motorsport kiezen?  3 jaar geleden ben ik heel erg geholpen door Roeland Thijs. En dat heb ik hem altijd in dank afgenomen.” gaat Kris Goossens van start. “Ik rijd sinds vorig jaar, vanaf de Sezoensrally, met een andere piloot, namelijk Davy Voortmans.  Davy is tevens mijn beste maat. Wij rijden de Sezoensrally omdat het voor ons een thuisrally is. Verder rijden wij nog Kasterlee en Zuid-Limburg.”

Vorig jaar hebben we voor de Sezoensrally en Kasterlee een wagen gehuurd bij GRT Motorsport. Omdat Roeland Thijs ook zelf gaan rijden is, hebben we de wagen gekocht van Roeland en Benny.” gaat Kris verder. “De sfeer, service, steun en catering zijn onbetaalbaar bij GRT Motorsport. Je kan ze bellen wanneer je wil, ze zullen je altijd helpen waar het kan. Gaat het over mechaniek of een inschrijving, maakt niet uit, ze zijn er altijd voor ons en de rest van ons team. Om het samen te vatten wij zijn vereerd en gevleid om met zo een topteam te kunnen en te mogen samenwerken.”

Want de sfeer en vriendschap wat daar wordt opgebouwd is met geen geld te betalen, eerlijk en oprecht.” besluit Kris Goosens

RVH_2016_RV_125-2

RT1
KAMV
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X