Na de pech tijdens de TAC rally in Tielt is het JM rallyteam klaar om sportieve revanche te nemen!

Tijdens de 40ste Sezoensrally in het Limburgse Bocholt zullen Jo en Pieter terug aan de start staan met de Citroën DS3 R1 van het West-Vlaamse team XLT. Gemotiveerder dan ooit tevoren gaan ze de strijd aan in het Belgische junior kampioenschap.

opname zonder titel-9228

Jo Muylle: “ Ik ben erg blij dat we na onze mechanische pech in Tielt de kans krijgen om de DS3 beter te leren kennen. De Sezoensrally behoort tot mijn favoriete wedstrijden. Naast de telkens feilloze organisatie en gezellige sfeer is het parcours erg uitdagend. Meer dan 20 procent van de wedstrijd wordt verreden op onverhard en daar hou ik wel van. Het balanceren van de auto op de maaskiezel geeft me steeds een enorme kick.

63ste OVV
VAS

Eerst en vooral wil ik de tijd nemen om de auto verder te ontdekken en een maximum aan ervaring opdoen. We zijn enorm gemotiveerd en zullen goed voorbereid aan de start staan. We hopen snel het goede ritme en vertrouwen te vinden zodat we toch enkele snelle tijden kunnen neerzetten in de buurt van de referenties in de klasse R1. ” Afspraak op 21 Mei in en rond Bocholt !

Volg ons op facebook : https://www.facebook.com/RallyteamJM/

Stannic_animatie
RallyTime animated
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X