Na de pech tijdens de TAC rally in Tielt is het JM rallyteam klaar om sportieve revanche te nemen!

Tijdens de 40ste Sezoensrally in het Limburgse Bocholt zullen Jo en Pieter terug aan de start staan met de Citroën DS3 R1 van het West-Vlaamse team XLT. Gemotiveerder dan ooit tevoren gaan ze de strijd aan in het Belgische junior kampioenschap.

opname zonder titel-9228

Jo Muylle: “ Ik ben erg blij dat we na onze mechanische pech in Tielt de kans krijgen om de DS3 beter te leren kennen. De Sezoensrally behoort tot mijn favoriete wedstrijden. Naast de telkens feilloze organisatie en gezellige sfeer is het parcours erg uitdagend. Meer dan 20 procent van de wedstrijd wordt verreden op onverhard en daar hou ik wel van. Het balanceren van de auto op de maaskiezel geeft me steeds een enorme kick.

VAS
RT2

Eerst en vooral wil ik de tijd nemen om de auto verder te ontdekken en een maximum aan ervaring opdoen. We zijn enorm gemotiveerd en zullen goed voorbereid aan de start staan. We hopen snel het goede ritme en vertrouwen te vinden zodat we toch enkele snelle tijden kunnen neerzetten in de buurt van de referenties in de klasse R1. ” Afspraak op 21 Mei in en rond Bocholt !

Volg ons op facebook : https://www.facebook.com/RallyteamJM/

RallyTime animated
VAS
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X