Na de pech tijdens de TAC rally in Tielt is het JM rallyteam klaar om sportieve revanche te nemen!

Tijdens de 40ste Sezoensrally in het Limburgse Bocholt zullen Jo en Pieter terug aan de start staan met de Citroën DS3 R1 van het West-Vlaamse team XLT. Gemotiveerder dan ooit tevoren gaan ze de strijd aan in het Belgische junior kampioenschap.

opname zonder titel-9228

KAMV
63ste OVV

Jo Muylle: “ Ik ben erg blij dat we na onze mechanische pech in Tielt de kans krijgen om de DS3 beter te leren kennen. De Sezoensrally behoort tot mijn favoriete wedstrijden. Naast de telkens feilloze organisatie en gezellige sfeer is het parcours erg uitdagend. Meer dan 20 procent van de wedstrijd wordt verreden op onverhard en daar hou ik wel van. Het balanceren van de auto op de maaskiezel geeft me steeds een enorme kick.

Eerst en vooral wil ik de tijd nemen om de auto verder te ontdekken en een maximum aan ervaring opdoen. We zijn enorm gemotiveerd en zullen goed voorbereid aan de start staan. We hopen snel het goede ritme en vertrouwen te vinden zodat we toch enkele snelle tijden kunnen neerzetten in de buurt van de referenties in de klasse R1. ” Afspraak op 21 Mei in en rond Bocholt !

Volg ons op facebook : https://www.facebook.com/RallyteamJM/

BRC
RT2
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X