Na zijn mooie 4de plaats – 3de algemeen in R5-categorie in de Rally of the Lakes in het Ierse Killarney (1 mei jl.) – is Stephen Wright en zijn team de Ford Fiesta R5 aan het voorbereiden voor de overzeese boottochten vanuit Ierland via Groot-Brittanië en Frankrijk naar… het Belgische Bocholt ! Samen met Eddy Smeets verschijnt de jonge Ier op 21 mei aan de start van de Sezoensrally.

DSC_0997

Eddy Smeets: Logistiek en financieel is alles zo goed als voorbereid. Ixina Bree-Lommel, garage Bart Hellings en HC Containers hebben opnieuw hun steun toegezegd voor onze deelname aan de Sezoensrally. Met Banden Hulsbosch Hamont en BioGas Bree werden bovendien twee nieuwe sponsors gevonden zodat we in minstens even goede omstandigheden aan de start verschijnen. Vorig jaar werden we mooi derde algemeen, alhoewel onze ambitie toen een top 5 plaats was. Voor dit jaar houden we hetzelfde doel voor ogen, al is de concurrentie dit jaar zeker zwaarder in Bocholt met minstens zeven R5-wagens. Omdat mijn laatste wedstrijd de Rallye van Monte Carlo was, zit ik serieus te popelen om terug in actie te komen.

Stephen Wright: Aan ritme zal ik geen gebrek hebben. Zowel eind april als begin mei reed ik nog wedstrijden in Ierland. Het doet deugd om terug naar Bocholt te kunnen komen. We werden vorig jaar erg hartelijk ontvangen en het ziet ernaar uit dat dat dit jaar niet anders zal worden. Ik ben alle sponsors en natuurlijk Eddy erg erkentelijk voor dit Belgisch project. We gaan er opnieuw proberen het beste van te maken in en rond Bocholt. Ik hoop jullie allemaal te mogen begroeten op het Kerkplein bij onze service.

KAMV
RT2

DSC_0783-2

VAS
RT2
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X