Na zijn mooie 4de plaats – 3de algemeen in R5-categorie in de Rally of the Lakes in het Ierse Killarney (1 mei jl.) – is Stephen Wright en zijn team de Ford Fiesta R5 aan het voorbereiden voor de overzeese boottochten vanuit Ierland via Groot-Brittanië en Frankrijk naar… het Belgische Bocholt ! Samen met Eddy Smeets verschijnt de jonge Ier op 21 mei aan de start van de Sezoensrally.

DSC_0997

Eddy Smeets: Logistiek en financieel is alles zo goed als voorbereid. Ixina Bree-Lommel, garage Bart Hellings en HC Containers hebben opnieuw hun steun toegezegd voor onze deelname aan de Sezoensrally. Met Banden Hulsbosch Hamont en BioGas Bree werden bovendien twee nieuwe sponsors gevonden zodat we in minstens even goede omstandigheden aan de start verschijnen. Vorig jaar werden we mooi derde algemeen, alhoewel onze ambitie toen een top 5 plaats was. Voor dit jaar houden we hetzelfde doel voor ogen, al is de concurrentie dit jaar zeker zwaarder in Bocholt met minstens zeven R5-wagens. Omdat mijn laatste wedstrijd de Rallye van Monte Carlo was, zit ik serieus te popelen om terug in actie te komen.

Stephen Wright: Aan ritme zal ik geen gebrek hebben. Zowel eind april als begin mei reed ik nog wedstrijden in Ierland. Het doet deugd om terug naar Bocholt te kunnen komen. We werden vorig jaar erg hartelijk ontvangen en het ziet ernaar uit dat dat dit jaar niet anders zal worden. Ik ben alle sponsors en natuurlijk Eddy erg erkentelijk voor dit Belgisch project. We gaan er opnieuw proberen het beste van te maken in en rond Bocholt. Ik hoop jullie allemaal te mogen begroeten op het Kerkplein bij onze service.

RT2
VAS

DSC_0783-2

RT1
RT2
Spektakel verzekerd in 55ste Rallye de Hannut
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
X