ORC2016_2

Voor deze tiende editie van de ORC Canal Rally wilde Roger Bucamp,  die er alle vorige edities bij was als bezemwagen,  een beker geven aan het beste spektakelteam van de rally. Helaas kan Roger dit niet meer waarmaken daar hij vorig jaar op 6 juli overleden is. Daarom zal zijn zoon Anthony die meeging als co nu zelf bezemwagen rijden en de wens van zijn vader uitvoeren,  namelijk er voor zorgen dat er toch een beker is voor het spektakelteam van deze jubileumeditie. Dus aan alle teams: laat jullie opvallen en misschien gaan jullie wel met deze trofee naar huis.

Verder krijgt ook de deelnemerslijst steeds meer allure met de WRC van Kurt Braeckevelt,  de R5 van Melissa Debackere en de traditionele FIRC-delegatie. Een volledige lijst komt eerstdaags online,  we herinneren iedereen eraan dat de woensdag voor de rally traditioneel de startnummers worden verdeeld met de rechtervoet,  zijnde in FIK te Kortrijk.

BRC
VAS
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X