ORC2016_2

Voor deze tiende editie van de ORC Canal Rally wilde Roger Bucamp,  die er alle vorige edities bij was als bezemwagen,  een beker geven aan het beste spektakelteam van de rally. Helaas kan Roger dit niet meer waarmaken daar hij vorig jaar op 6 juli overleden is. Daarom zal zijn zoon Anthony die meeging als co nu zelf bezemwagen rijden en de wens van zijn vader uitvoeren,  namelijk er voor zorgen dat er toch een beker is voor het spektakelteam van deze jubileumeditie. Dus aan alle teams: laat jullie opvallen en misschien gaan jullie wel met deze trofee naar huis.

Verder krijgt ook de deelnemerslijst steeds meer allure met de WRC van Kurt Braeckevelt,  de R5 van Melissa Debackere en de traditionele FIRC-delegatie. Een volledige lijst komt eerstdaags online,  we herinneren iedereen eraan dat de woensdag voor de rally traditioneel de startnummers worden verdeeld met de rechtervoet,  zijnde in FIK te Kortrijk.

VAS
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X