Voorlopig staan er 48 deelnemers op de lijst. Inschrijven kan nog tot en met 11 mei. De opvallendste aankondiging vandaag kwam van Patrick Snijers. Patrick liet ons weten dat hij met steun van www.carcave.be aan de start zal verschijnen met een Ford Fiesta R5. Dat brengt de teller dan op 49 inschrijvingen.

11071094_977814328951508_4050670062293563435_o

De R5 categorie neemt met 7 wagens een groot deel van deze 49 inschrijvingen voor zijn rekening. Kris Princen met de Peugeot 208 T16, Freddy Loix en Vincent Verschueren, beiden met de Skoda Fabia R5, Tom Van Rompuy en Jourdan Serderidis, beiden met een DS3 R5, zagen we dit jaar reeds aan het werk in het BRC. Daarnaast zullen Patrick Snijers en de Ier Stephen Wright aantreden met een Ford Fiesta R5.

Stannic
Stannic_animatie

In de GT klasse vinden we voorlopig Robin Moers met de Porsche 996 GT3. Ook staan er met Roel van der Zanden, Dirk Ceyssens en Diter Toprek reeds 3 Nissan 350Z’s ingeschreven.

Ook de snelle Mitsubishi Lancer EVO’s zijn van de partij met Steve Bécaert (EVO X), Jonas Langenakens (EVO IX), Martin van Iersel (EVO X), Erik Morée (EVO X) en Hein Jonkers (EVO V).

Bij de Juniors voorlopig 5 inschrijvingen. Polle Geusens met de Ford Fiesta R2 is ongetwijfeld de te kloppen man. Ook Roman Delhez is ingeschreven met de Opel Adam R2. Bij de R1 wagens vinden we Kjell Vandenberghe en Lucas Walbrecq, beiden met de Renault Twingo terug op de lijst. Natuurlijk ontbreekt ook Anthony Dovifat met de DS3 niet.

De M-Cup telt reeds 11 inschrijvingen. Met Franky Boulat, Kurt Braeckevelt en Patrick Diels is de volledige top 3 ingeschreven.

Ook bij de Historics staat de teller op 11. Met o.a. Dirk Deveux, Robin Maes, Stefaan Prinzie, Patrick Mylleville, Frank Jorissen, Dirk Van Rompuy… kan men reeds spreken over een sterk deelnemersveld.

RT1
VAS
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X