Voorlopig staan er 48 deelnemers op de lijst. Inschrijven kan nog tot en met 11 mei. De opvallendste aankondiging vandaag kwam van Patrick Snijers. Patrick liet ons weten dat hij met steun van www.carcave.be aan de start zal verschijnen met een Ford Fiesta R5. Dat brengt de teller dan op 49 inschrijvingen.

11071094_977814328951508_4050670062293563435_o

De R5 categorie neemt met 7 wagens een groot deel van deze 49 inschrijvingen voor zijn rekening. Kris Princen met de Peugeot 208 T16, Freddy Loix en Vincent Verschueren, beiden met de Skoda Fabia R5, Tom Van Rompuy en Jourdan Serderidis, beiden met een DS3 R5, zagen we dit jaar reeds aan het werk in het BRC. Daarnaast zullen Patrick Snijers en de Ier Stephen Wright aantreden met een Ford Fiesta R5.

In de GT klasse vinden we voorlopig Robin Moers met de Porsche 996 GT3. Ook staan er met Roel van der Zanden, Dirk Ceyssens en Diter Toprek reeds 3 Nissan 350Z’s ingeschreven.

RT2
VAS

Ook de snelle Mitsubishi Lancer EVO’s zijn van de partij met Steve Bécaert (EVO X), Jonas Langenakens (EVO IX), Martin van Iersel (EVO X), Erik Morée (EVO X) en Hein Jonkers (EVO V).

Bij de Juniors voorlopig 5 inschrijvingen. Polle Geusens met de Ford Fiesta R2 is ongetwijfeld de te kloppen man. Ook Roman Delhez is ingeschreven met de Opel Adam R2. Bij de R1 wagens vinden we Kjell Vandenberghe en Lucas Walbrecq, beiden met de Renault Twingo terug op de lijst. Natuurlijk ontbreekt ook Anthony Dovifat met de DS3 niet.

De M-Cup telt reeds 11 inschrijvingen. Met Franky Boulat, Kurt Braeckevelt en Patrick Diels is de volledige top 3 ingeschreven.

Ook bij de Historics staat de teller op 11. Met o.a. Dirk Deveux, Robin Maes, Stefaan Prinzie, Patrick Mylleville, Frank Jorissen, Dirk Van Rompuy… kan men reeds spreken over een sterk deelnemersveld.

BRC
KAMV
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
X