Naar de vorige wedstrijd, de TAC rally, was het uitkijken. Een thuismatch als het ware.
Tijdens de eerste KP’s werden op een droog parcours mooie gemiddelde tijden neergezet, van de 22e tot de 28e tijd. Tijdens KP7 werd door een verkeerd ingeschat manoeuvre (met een uitschuiver als gevolg), slechts de 65e tijd gereden. Even werd gevreesd voor schade aan de wagen, maar dat bleek achteraf ongegrond. De volgende KP’s zaten terug in stijgende lijn: van de 28e tot de 26e tijd.

Tijdens KP13 en KP14 sloeg het weer om en kwam de regen op de proppen. Dit was natuurlijk gesneden koek voor de 4×4. Gevolg: 13e en 15e tijd. Jammer dat de TAC dit jaar 2 KP’s minder telde, want het zag er naar uit dat de stijgende lijn zou worden verder gezet. Uiteindelijk bereikte het team de 21e plaats, die achteraf nog werd bijgesteld tot de 18e.

Nu wordt het dus uitkijken naar de 4de manche van het BK.  De Rallye de Wallonie.
Hoewel het parcours het team wel goed ligt, belooft het toch een zware wedstrijd te worden met 116 ingeschreven, sterke deelnemers. Er wordt stilletjes gehoopt op een top 20, maar daar hebben we veel regen voor nodig, wat nu wel voorspeld wordt. Duimen dus maar!

RT2
Stannic_animatie

opname zonder titel-9865

Stannic_animatie
63ste OVV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X