Naar de vorige wedstrijd, de TAC rally, was het uitkijken. Een thuismatch als het ware.
Tijdens de eerste KP’s werden op een droog parcours mooie gemiddelde tijden neergezet, van de 22e tot de 28e tijd. Tijdens KP7 werd door een verkeerd ingeschat manoeuvre (met een uitschuiver als gevolg), slechts de 65e tijd gereden. Even werd gevreesd voor schade aan de wagen, maar dat bleek achteraf ongegrond. De volgende KP’s zaten terug in stijgende lijn: van de 28e tot de 26e tijd.

Tijdens KP13 en KP14 sloeg het weer om en kwam de regen op de proppen. Dit was natuurlijk gesneden koek voor de 4×4. Gevolg: 13e en 15e tijd. Jammer dat de TAC dit jaar 2 KP’s minder telde, want het zag er naar uit dat de stijgende lijn zou worden verder gezet. Uiteindelijk bereikte het team de 21e plaats, die achteraf nog werd bijgesteld tot de 18e.

Nu wordt het dus uitkijken naar de 4de manche van het BK.  De Rallye de Wallonie.
Hoewel het parcours het team wel goed ligt, belooft het toch een zware wedstrijd te worden met 116 ingeschreven, sterke deelnemers. Er wordt stilletjes gehoopt op een top 20, maar daar hebben we veel regen voor nodig, wat nu wel voorspeld wordt. Duimen dus maar!

opname zonder titel-9865

RallyTime animated
BRC

VAS
RallyTime animated
Spektakel verzekerd in 55ste Rallye de Hannut
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
X