Naar de vorige wedstrijd, de TAC rally, was het uitkijken. Een thuismatch als het ware.
Tijdens de eerste KP’s werden op een droog parcours mooie gemiddelde tijden neergezet, van de 22e tot de 28e tijd. Tijdens KP7 werd door een verkeerd ingeschat manoeuvre (met een uitschuiver als gevolg), slechts de 65e tijd gereden. Even werd gevreesd voor schade aan de wagen, maar dat bleek achteraf ongegrond. De volgende KP’s zaten terug in stijgende lijn: van de 28e tot de 26e tijd.

Tijdens KP13 en KP14 sloeg het weer om en kwam de regen op de proppen. Dit was natuurlijk gesneden koek voor de 4×4. Gevolg: 13e en 15e tijd. Jammer dat de TAC dit jaar 2 KP’s minder telde, want het zag er naar uit dat de stijgende lijn zou worden verder gezet. Uiteindelijk bereikte het team de 21e plaats, die achteraf nog werd bijgesteld tot de 18e.

Nu wordt het dus uitkijken naar de 4de manche van het BK.  De Rallye de Wallonie.
Hoewel het parcours het team wel goed ligt, belooft het toch een zware wedstrijd te worden met 116 ingeschreven, sterke deelnemers. Er wordt stilletjes gehoopt op een top 20, maar daar hebben we veel regen voor nodig, wat nu wel voorspeld wordt. Duimen dus maar!

opname zonder titel-9865

VAS
KAMV

KAMV
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X