Voor het tweede opeenvolgende jaar, zullen de duizenden toeschouwers vrijdagavond op de Citadel kunnen genieten van het spektakel van de Falken Drift Show.

Het Falken Drift Team is internationaal beroemd. Dit jaar brengen ze hun bekende “Taxi” mee, een BMW M5 met meer dan 400 pk onder de motorkap, voorzien van vier kuipstoelen. Zo kunnen drie passagiers meegenieten van het unieke spektakel van in de wagen. In samenwerking met bandenmerk Falken en de Night & Day shops, wordt een wedstrijd georganiseerd om een van de drie zitjes te bemachtigen. Drie kopers van een toegangskaart in voorverkoop (20€ in plaats van 25€) zullen door lottrekking een unieke codrive winnen.

IMG_6380De snelle taxi wordt bestuurd door Luxemburger Rohan Van Riel. Zijn teamgenoten op de Citadel zijn de Nederlander Remmo Niezen, de teamleider met een BMW E30 V8 XXL, en de jonge 20-jarige Rick Van Goethem, die we vorig jaar ook al in actie zagen met een Nissan Skyline R33. Dit jaar bestuurt hij een BMW M3 E30.

De Falken Drift Show staat vrijdagavond twee keer op het programma op de Esplanade van de Citadel: van 17h30 tot 18h10 (start van KP 1 om 18h30) en van 20h35 tot 20h50 (start KP 2 om 21h00).

BRC
KAMV

KAMV
RT2
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
X