Voor het tweede opeenvolgende jaar, zullen de duizenden toeschouwers vrijdagavond op de Citadel kunnen genieten van het spektakel van de Falken Drift Show.

Het Falken Drift Team is internationaal beroemd. Dit jaar brengen ze hun bekende “Taxi” mee, een BMW M5 met meer dan 400 pk onder de motorkap, voorzien van vier kuipstoelen. Zo kunnen drie passagiers meegenieten van het unieke spektakel van in de wagen. In samenwerking met bandenmerk Falken en de Night & Day shops, wordt een wedstrijd georganiseerd om een van de drie zitjes te bemachtigen. Drie kopers van een toegangskaart in voorverkoop (20€ in plaats van 25€) zullen door lottrekking een unieke codrive winnen.

IMG_6380De snelle taxi wordt bestuurd door Luxemburger Rohan Van Riel. Zijn teamgenoten op de Citadel zijn de Nederlander Remmo Niezen, de teamleider met een BMW E30 V8 XXL, en de jonge 20-jarige Rick Van Goethem, die we vorig jaar ook al in actie zagen met een Nissan Skyline R33. Dit jaar bestuurt hij een BMW M3 E30.

De Falken Drift Show staat vrijdagavond twee keer op het programma op de Esplanade van de Citadel: van 17h30 tot 18h10 (start van KP 1 om 18h30) en van 20h35 tot 20h50 (start KP 2 om 21h00).

RT2
RallyTime animated

BRC
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X