Voor het tweede opeenvolgende jaar, zullen de duizenden toeschouwers vrijdagavond op de Citadel kunnen genieten van het spektakel van de Falken Drift Show.

Het Falken Drift Team is internationaal beroemd. Dit jaar brengen ze hun bekende “Taxi” mee, een BMW M5 met meer dan 400 pk onder de motorkap, voorzien van vier kuipstoelen. Zo kunnen drie passagiers meegenieten van het unieke spektakel van in de wagen. In samenwerking met bandenmerk Falken en de Night & Day shops, wordt een wedstrijd georganiseerd om een van de drie zitjes te bemachtigen. Drie kopers van een toegangskaart in voorverkoop (20€ in plaats van 25€) zullen door lottrekking een unieke codrive winnen.

IMG_6380De snelle taxi wordt bestuurd door Luxemburger Rohan Van Riel. Zijn teamgenoten op de Citadel zijn de Nederlander Remmo Niezen, de teamleider met een BMW E30 V8 XXL, en de jonge 20-jarige Rick Van Goethem, die we vorig jaar ook al in actie zagen met een Nissan Skyline R33. Dit jaar bestuurt hij een BMW M3 E30.

De Falken Drift Show staat vrijdagavond twee keer op het programma op de Esplanade van de Citadel: van 17h30 tot 18h10 (start van KP 1 om 18h30) en van 20h35 tot 20h50 (start KP 2 om 21h00).

Stannic_animatie
RT1

63ste OVV
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X