Voor het tweede opeenvolgende jaar, zullen de duizenden toeschouwers vrijdagavond op de Citadel kunnen genieten van het spektakel van de Falken Drift Show.

Het Falken Drift Team is internationaal beroemd. Dit jaar brengen ze hun bekende “Taxi” mee, een BMW M5 met meer dan 400 pk onder de motorkap, voorzien van vier kuipstoelen. Zo kunnen drie passagiers meegenieten van het unieke spektakel van in de wagen. In samenwerking met bandenmerk Falken en de Night & Day shops, wordt een wedstrijd georganiseerd om een van de drie zitjes te bemachtigen. Drie kopers van een toegangskaart in voorverkoop (20€ in plaats van 25€) zullen door lottrekking een unieke codrive winnen.

IMG_6380De snelle taxi wordt bestuurd door Luxemburger Rohan Van Riel. Zijn teamgenoten op de Citadel zijn de Nederlander Remmo Niezen, de teamleider met een BMW E30 V8 XXL, en de jonge 20-jarige Rick Van Goethem, die we vorig jaar ook al in actie zagen met een Nissan Skyline R33. Dit jaar bestuurt hij een BMW M3 E30.

RallyTime animated
BRC

De Falken Drift Show staat vrijdagavond twee keer op het programma op de Esplanade van de Citadel: van 17h30 tot 18h10 (start van KP 1 om 18h30) en van 20h35 tot 20h50 (start KP 2 om 21h00).

VAS
63ste OVV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X