In 2015 maakte Jim van den Heuvel samen met co-piloot Jac Gillis zijn debuut met een Ford Fiesta R2. Na een 4-tal wedstrijden ruilt het team de Ford Fiesta voor een Mitsubishi Lancer Evo X. Voornaamste doel dit jaar is ervaring opdoen. Na een mooie 3de plaats in de Zuiderzee Rally zakte het duo af naar Dinant om deel te namen aan de Rallye des Ardennes.

12898344_576011925908443_9192966766908001240_o

De Rallye des Ardennes was onze 3de wedstrijd met de EVO. Ook in deze wedstrijd was het voornaamste doel ervaring opdoen” laat Jim van den Heuvel weten. “Ondanks een lekke band zijn we in het klassement op de 6de plaats algemeen geëindigd. Naast het feit dat ik weer super veel geleerd heb, heb ik heel veel plezier beleefd aan deze rally. Ik wil de organisatie en fans bedanken voor het mooie evenement

Jac Gillis treedt zijn piloot bij. “Lastig, leerzaam maar vooral leuk weekendje rally in Dinant. Glad en nat begonnen en toen het opdroogde ging de snelheid omhoog en hebben we flink lopen knallen. Hele uitdagende proeven hier in deze mooie omgeving in de Ardennen.”

BRC
RallyTime animated

 

Foto: FB pagina Jim van den Heuvel

RT1
VAS
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X