In 2015 maakte Jim van den Heuvel samen met co-piloot Jac Gillis zijn debuut met een Ford Fiesta R2. Na een 4-tal wedstrijden ruilt het team de Ford Fiesta voor een Mitsubishi Lancer Evo X. Voornaamste doel dit jaar is ervaring opdoen. Na een mooie 3de plaats in de Zuiderzee Rally zakte het duo af naar Dinant om deel te namen aan de Rallye des Ardennes.

12898344_576011925908443_9192966766908001240_o

De Rallye des Ardennes was onze 3de wedstrijd met de EVO. Ook in deze wedstrijd was het voornaamste doel ervaring opdoen” laat Jim van den Heuvel weten. “Ondanks een lekke band zijn we in het klassement op de 6de plaats algemeen geëindigd. Naast het feit dat ik weer super veel geleerd heb, heb ik heel veel plezier beleefd aan deze rally. Ik wil de organisatie en fans bedanken voor het mooie evenement

Jac Gillis treedt zijn piloot bij. “Lastig, leerzaam maar vooral leuk weekendje rally in Dinant. Glad en nat begonnen en toen het opdroogde ging de snelheid omhoog en hebben we flink lopen knallen. Hele uitdagende proeven hier in deze mooie omgeving in de Ardennen.”

Stannic_animatie
Stannic

 

Foto: FB pagina Jim van den Heuvel

RallyTime animated
VAS
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X