Stefaan T’Joens  en Nikita Wyllemet hadden zich de Spa Rally waarschijnlijk wel anders voorgesteld. Een kleine sortie in de 4de KP en ziekte zorgden ervoor dat het een korte editie werd. In de TAC Rally in Tielt hoopt Stefaan om opnieuw een goed resultaat neer te zetten.

StefaanTjoensSpa

In de Spa Rally werd Nikita onwel tijdens de 1ste KP op vrijdag. We hebben nog geprobeerd om de eerste rally dag door te komen. Op de 4de KP van de avond, maakten we een kleine sortie. Aangezien er geen noemenswaardige schade was, besloten we om zaterdag te starten in Super Rally.” vertelt Stefaan T’Joens. “Maar Nikita was op zaterdag nog niet echt beter en aangezien ook ik een serieuze verkoudheid had,  besloten we om niet meer te starten op zaterdag. Dit had immers niet veel zin daar we alle 2 niet meer in vorm waren. Voor Tielt hoop ik dat Nikita niet meer misselijk wordt in de wagen.  Het parkoers van de TAC Rally is redelijk glad en verraderlijk. We gaan in ieder geval proberen om toch redelijke tijden te draaien en hopen om zo een goed resultaat neer te zetten”.

VAS
Stannic_animatie

RT2
Stannic_animatie
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X