Stefaan T’Joens  en Nikita Wyllemet hadden zich de Spa Rally waarschijnlijk wel anders voorgesteld. Een kleine sortie in de 4de KP en ziekte zorgden ervoor dat het een korte editie werd. In de TAC Rally in Tielt hoopt Stefaan om opnieuw een goed resultaat neer te zetten.

StefaanTjoensSpa

In de Spa Rally werd Nikita onwel tijdens de 1ste KP op vrijdag. We hebben nog geprobeerd om de eerste rally dag door te komen. Op de 4de KP van de avond, maakten we een kleine sortie. Aangezien er geen noemenswaardige schade was, besloten we om zaterdag te starten in Super Rally.” vertelt Stefaan T’Joens. “Maar Nikita was op zaterdag nog niet echt beter en aangezien ook ik een serieuze verkoudheid had,  besloten we om niet meer te starten op zaterdag. Dit had immers niet veel zin daar we alle 2 niet meer in vorm waren. Voor Tielt hoop ik dat Nikita niet meer misselijk wordt in de wagen.  Het parkoers van de TAC Rally is redelijk glad en verraderlijk. We gaan in ieder geval proberen om toch redelijke tijden te draaien en hopen om zo een goed resultaat neer te zetten”.

KAMV
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X