Stefaan T’Joens  en Nikita Wyllemet hadden zich de Spa Rally waarschijnlijk wel anders voorgesteld. Een kleine sortie in de 4de KP en ziekte zorgden ervoor dat het een korte editie werd. In de TAC Rally in Tielt hoopt Stefaan om opnieuw een goed resultaat neer te zetten.

StefaanTjoensSpa

In de Spa Rally werd Nikita onwel tijdens de 1ste KP op vrijdag. We hebben nog geprobeerd om de eerste rally dag door te komen. Op de 4de KP van de avond, maakten we een kleine sortie. Aangezien er geen noemenswaardige schade was, besloten we om zaterdag te starten in Super Rally.” vertelt Stefaan T’Joens. “Maar Nikita was op zaterdag nog niet echt beter en aangezien ook ik een serieuze verkoudheid had,  besloten we om niet meer te starten op zaterdag. Dit had immers niet veel zin daar we alle 2 niet meer in vorm waren. Voor Tielt hoop ik dat Nikita niet meer misselijk wordt in de wagen.  Het parkoers van de TAC Rally is redelijk glad en verraderlijk. We gaan in ieder geval proberen om toch redelijke tijden te draaien en hopen om zo een goed resultaat neer te zetten”.

RallyTime animated
RT2
Spektakel verzekerd in 55ste Rallye de Hannut
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
X