TAC Rally…  Het lijkt simpel, met “slechts” vier KP’s… Maar échte kenners weten dat het geen braaf katje is om zonder handschoenen aan te pakken. Het afwisselend (gladde) asfalt en de vele grachten hebben al vele enthousiastelingen verrast.

RV_SpaRally2016_00252

Het blijft een typisch Molenland-parcours, en zéker niet te onderschatten. Zowiezo, ongeacht de weersomstandigheden is het dé rally voor het betere glijwerk. Laat ons allen hopen dat het droog blijft, vooral voor de toeschouwers, want als het regent beloofd het heel tricky te worden.
Maar we blijven positief!

RT1
KAMV

In de “Historic” worden de toeschouwers alvast verwend, met veel kandidaten voor het podium. Lietaer, Stouf, outsider maar TAC-kenner Dirk Vermeirsch, BHRC Kampioen 2015 Maeyaert, en de Prodrive M3’s van Didier Vanwijnsberghe en Robin Maes… Zonder de Pinto-Cup te vergeten met Tieltenaar Vanwanzeele: spektakel gegarandeerd.

Wij hopen uiteraard dat ten minste “one member of the family” op het podium mag staan zaterdagavond. Hetzij PJ en Wulle, of Robin en mezelf. In ieder geval, het wordt een leuk Histo-onderonsje, en we kijken ernaar uit! Allen welkom op woensdagavond voor de shakedown én zaterdagmorgen voor het echte werk!

RT_SR_2016_JV_0-44

RT2
Stannic
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X