TAC Rally…  Het lijkt simpel, met “slechts” vier KP’s… Maar échte kenners weten dat het geen braaf katje is om zonder handschoenen aan te pakken. Het afwisselend (gladde) asfalt en de vele grachten hebben al vele enthousiastelingen verrast.

RV_SpaRally2016_00252

Het blijft een typisch Molenland-parcours, en zéker niet te onderschatten. Zowiezo, ongeacht de weersomstandigheden is het dé rally voor het betere glijwerk. Laat ons allen hopen dat het droog blijft, vooral voor de toeschouwers, want als het regent beloofd het heel tricky te worden.
Maar we blijven positief!

In de “Historic” worden de toeschouwers alvast verwend, met veel kandidaten voor het podium. Lietaer, Stouf, outsider maar TAC-kenner Dirk Vermeirsch, BHRC Kampioen 2015 Maeyaert, en de Prodrive M3’s van Didier Vanwijnsberghe en Robin Maes… Zonder de Pinto-Cup te vergeten met Tieltenaar Vanwanzeele: spektakel gegarandeerd.

RT2
VAS

Wij hopen uiteraard dat ten minste “one member of the family” op het podium mag staan zaterdagavond. Hetzij PJ en Wulle, of Robin en mezelf. In ieder geval, het wordt een leuk Histo-onderonsje, en we kijken ernaar uit! Allen welkom op woensdagavond voor de shakedown én zaterdagmorgen voor het echte werk!

RT_SR_2016_JV_0-44

RT2
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X