TAC Rally…  Het lijkt simpel, met “slechts” vier KP’s… Maar échte kenners weten dat het geen braaf katje is om zonder handschoenen aan te pakken. Het afwisselend (gladde) asfalt en de vele grachten hebben al vele enthousiastelingen verrast.

RV_SpaRally2016_00252

Het blijft een typisch Molenland-parcours, en zéker niet te onderschatten. Zowiezo, ongeacht de weersomstandigheden is het dé rally voor het betere glijwerk. Laat ons allen hopen dat het droog blijft, vooral voor de toeschouwers, want als het regent beloofd het heel tricky te worden.
Maar we blijven positief!

In de “Historic” worden de toeschouwers alvast verwend, met veel kandidaten voor het podium. Lietaer, Stouf, outsider maar TAC-kenner Dirk Vermeirsch, BHRC Kampioen 2015 Maeyaert, en de Prodrive M3’s van Didier Vanwijnsberghe en Robin Maes… Zonder de Pinto-Cup te vergeten met Tieltenaar Vanwanzeele: spektakel gegarandeerd.

KAMV
BRC

Wij hopen uiteraard dat ten minste “one member of the family” op het podium mag staan zaterdagavond. Hetzij PJ en Wulle, of Robin en mezelf. In ieder geval, het wordt een leuk Histo-onderonsje, en we kijken ernaar uit! Allen welkom op woensdagavond voor de shakedown én zaterdagmorgen voor het echte werk!

RT_SR_2016_JV_0-44

RallyTime animated
RT2
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X