TAC Rally…  Het lijkt simpel, met “slechts” vier KP’s… Maar échte kenners weten dat het geen braaf katje is om zonder handschoenen aan te pakken. Het afwisselend (gladde) asfalt en de vele grachten hebben al vele enthousiastelingen verrast.

RV_SpaRally2016_00252

Het blijft een typisch Molenland-parcours, en zéker niet te onderschatten. Zowiezo, ongeacht de weersomstandigheden is het dé rally voor het betere glijwerk. Laat ons allen hopen dat het droog blijft, vooral voor de toeschouwers, want als het regent beloofd het heel tricky te worden.
Maar we blijven positief!

In de “Historic” worden de toeschouwers alvast verwend, met veel kandidaten voor het podium. Lietaer, Stouf, outsider maar TAC-kenner Dirk Vermeirsch, BHRC Kampioen 2015 Maeyaert, en de Prodrive M3’s van Didier Vanwijnsberghe en Robin Maes… Zonder de Pinto-Cup te vergeten met Tieltenaar Vanwanzeele: spektakel gegarandeerd.

RallyTime animated
VAS

Wij hopen uiteraard dat ten minste “one member of the family” op het podium mag staan zaterdagavond. Hetzij PJ en Wulle, of Robin en mezelf. In ieder geval, het wordt een leuk Histo-onderonsje, en we kijken ernaar uit! Allen welkom op woensdagavond voor de shakedown én zaterdagmorgen voor het echte werk!

RT_SR_2016_JV_0-44

VAS
RallyTime animated
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X