In tegenstelling tot wat gisteren werd gemeld, zullen Koen Lauwaert en LC Racing toch trouw blijven aan de Renault Clio R3. “We besloten eens een aprilvisje te lanceren om te zien wat de reacties waren. Laat ons zeggen dat sommige sites hem snel doorhadden (o.a. door de nummerplaat op de meegeleverde foto van de 208 R5 achterstevoren te lezen als VIS 0104), andere sites wensten ons dan weer proficiat en keken al uit naar de eerste prestaties met de 208,” lachte Koen.

Het team hoopt om de eigen Clio R3 weer klaar te hebben om de eerste wedstrijd te rijden in de ORC. “Maar mochten bepaalde sponsors ons toch willen steunen om alsnog een R5 aan te kopen, ben ik altijd bereid om eens te luisteren!” besluit Koen.

RT1
KAMV
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X