In tegenstelling tot wat gisteren werd gemeld, zullen Koen Lauwaert en LC Racing toch trouw blijven aan de Renault Clio R3. “We besloten eens een aprilvisje te lanceren om te zien wat de reacties waren. Laat ons zeggen dat sommige sites hem snel doorhadden (o.a. door de nummerplaat op de meegeleverde foto van de 208 R5 achterstevoren te lezen als VIS 0104), andere sites wensten ons dan weer proficiat en keken al uit naar de eerste prestaties met de 208,” lachte Koen.

Het team hoopt om de eigen Clio R3 weer klaar te hebben om de eerste wedstrijd te rijden in de ORC. “Maar mochten bepaalde sponsors ons toch willen steunen om alsnog een R5 aan te kopen, ben ik altijd bereid om eens te luisteren!” besluit Koen.

RT1
VAS
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X