Monteberg LSOp 24 april staat het pittoreske centrum van Dranouter voor de 44ste keer in het teken van de Rallysprint van de Monteberg, een wedstrijd die dit jaar gesteund wordt door Station Le Seau, het servicestation waar ook kaarten in voorverkoop gekocht kunnen worden. De “Station Le Seau Rallysprint Monteberg” is het eerste grote rallyweekend voor Superstage, naast de Kenotek Ypres Rally, de Ypres Historic Rally en de Aarova Rallysprint in Oudenaarde. De Rallysprint Monteberg, de officiële kick off richting Ieper, blijft een ideale voorbereidingswedstrijd.

 

Om de banden met de Kenotek Ypres Rally nog eens extra in de verf te zetten, zal Dranouter dit jaar het decor vormen van de officiële Kenotek Ypres Rally Kick Off, wat gepaard zal gaan met enkele verrassingen, maar natuurlijk is de 44ste editie van de Rallysprint van de Monteberg zelf ook de klassieker onder de Vlaamse rallysprints. Op zondag 24 april staan opnieuw 4 passages op snelheid op de klassementsproef van 8,1 km op het programma, te beginnen vanaf 8h30. De start van de klassementsproef bevindt zich in de Lettingstraat in Dranouter, aan de voet van de Monteberg.

RT1
KAMV

Vorig jaar was Andy Lefevere de sterkste, voor Lorenzo Bossu en Dirk Vermeirsch. Patrick Snijers stuurde zijn Degro Porsche, die dit jaar de affiche siert, naar de vijfde plaats achter Jasper Van den Heuvel.

Benieuwd wie dit jaar de snelste zal zijn op de Monteberg…

Hier vind je de voorlopige deelnemerslijst.

Inschrijven kan nog tot en met 14/04/2016.

Stannic
Stannic_animatie
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X