Een nieuwe wagen, een nieuwe co-piloot. Steeds betere KP tijden. Onze landgenoot Yannick Neuville heeft zich getoond in de ADAC Saarland-Pfalz Rally, de openingswedstrijd van het Deutsche Rallye Meisterschaft (DRM).

YN-3

Op de eerste dag moest de organisatie 2 van de 3 kp’s annuleren. Omwille van ijzel en sneeuw kon de veiligheid niet gegarandeerd worden. De proeven op dag 2 konden wel plaats vinden. Yannick Neuville stond er aan de start met de Skoda Fabia S2000 waarmee Freddy Loix in 2015 nog de Seizoensrally reed. Niet alleen de wagen was nieuw. Heigl Jürgen vervangt dit seizoen Christina Kohl in het rechterzitje.

Na een mindere start, werden de behaalde KP tijden steeds beter. Het team Yannick Neuville – Heigl Jürgen realiseerde in 5 van de 12 gereden KP’s een tijd in de top 3. Als kers op de taart reden ze de scratch op de laatste KP, tevens ook de power stage. Uiteindelijk finishte het team op een 15e plaats algemeen.

Wie Yannick Neuville aan het werk wil zien met de Skoda Fabia S2000, zal zich naar Duitsland moeten begeven. Yannick zal er immers het Deutsche Rallye Meisterschaft (DRM) afwerken met de Skoda Fabia S2000.

RallyTime animated
VAS

YN-1

BRC
RallyTime animated
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X