Een nieuwe wagen, een nieuwe co-piloot. Steeds betere KP tijden. Onze landgenoot Yannick Neuville heeft zich getoond in de ADAC Saarland-Pfalz Rally, de openingswedstrijd van het Deutsche Rallye Meisterschaft (DRM).

YN-3

Op de eerste dag moest de organisatie 2 van de 3 kp’s annuleren. Omwille van ijzel en sneeuw kon de veiligheid niet gegarandeerd worden. De proeven op dag 2 konden wel plaats vinden. Yannick Neuville stond er aan de start met de Skoda Fabia S2000 waarmee Freddy Loix in 2015 nog de Seizoensrally reed. Niet alleen de wagen was nieuw. Heigl Jürgen vervangt dit seizoen Christina Kohl in het rechterzitje.

Na een mindere start, werden de behaalde KP tijden steeds beter. Het team Yannick Neuville – Heigl Jürgen realiseerde in 5 van de 12 gereden KP’s een tijd in de top 3. Als kers op de taart reden ze de scratch op de laatste KP, tevens ook de power stage. Uiteindelijk finishte het team op een 15e plaats algemeen.

Wie Yannick Neuville aan het werk wil zien met de Skoda Fabia S2000, zal zich naar Duitsland moeten begeven. Yannick zal er immers het Deutsche Rallye Meisterschaft (DRM) afwerken met de Skoda Fabia S2000.

RallyTime animated
VAS

YN-1

KAMV
VAS
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X