Het S2000 project van Stephan Hermann – Achim Maraite gaat even in de koelkast. Het team zal het seizoen aanvangen met de vertrouwde Fiat Punto. Het lukt voorlopig niet om een volledig seizoen met een snelle 4×4 wagen te rijden.

SH-1

In de East Belgian Rally vorig jaar startte Stephan Hermann met een Skoda Fabia S2000. Na een kleine aanpassingsperiode in de 1e KP, zette Stephan mooie tijden op de tabellen. Lang mocht het echter niet duren. In de 5e KP moest het team de handdoek gooien.

Graag had het team een volledig seizoen met een S2000 gereden. Er waren 2 opties. Een van de opties was de Skoda Fabia S2000 van Yannick Neuville. Hiermee zou het team dan een 4-tal rally’s kunnen rijden. Uiteindelijk beslist het team om voor optie 2 te kiezen. Het aankopen van een S2000 wagen.

Het lukt momenteel echter niet om het nodige budget bij elkaar te krijgen. Het team blijft wel niet bij de pakken zitten. Er wordt een nieuwe weg bewandeld en met andere personen gepraat. Zo hoopt het team om in de komende weken of maanden toch het nodige budget te vinden.

KAMV
VAS

Voorlopig zal Stephan Hermann starten met de vertrouwde Fiat Punto. De Spa Rally wordt de eerste wedstrijd van het seizoen voor het Duitstalige team. Ook de Rallye de Wallonie staat al op het programma. Verder zou Stephan graag starten in Ieper, wanneer de nodige middelen gevonden worden. Ook de TAC rally in Tielt behoort tot de mogelijkheden. In de East Belgian Rally zal het team zeker starten. En verder wordt al het mogelijke gedaan om te starten in de Condroz.

Het team hoopt om tijdens het seizoen het nodige budget te vinden voor de aanschaf van de S2000 wagen om zich dan te kunnen meten met de top van het Belgisch Kampioenschap.
SH-2

RT2
RT1
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X