Het S2000 project van Stephan Hermann – Achim Maraite gaat even in de koelkast. Het team zal het seizoen aanvangen met de vertrouwde Fiat Punto. Het lukt voorlopig niet om een volledig seizoen met een snelle 4×4 wagen te rijden.

SH-1

In de East Belgian Rally vorig jaar startte Stephan Hermann met een Skoda Fabia S2000. Na een kleine aanpassingsperiode in de 1e KP, zette Stephan mooie tijden op de tabellen. Lang mocht het echter niet duren. In de 5e KP moest het team de handdoek gooien.

Graag had het team een volledig seizoen met een S2000 gereden. Er waren 2 opties. Een van de opties was de Skoda Fabia S2000 van Yannick Neuville. Hiermee zou het team dan een 4-tal rally’s kunnen rijden. Uiteindelijk beslist het team om voor optie 2 te kiezen. Het aankopen van een S2000 wagen.

Het lukt momenteel echter niet om het nodige budget bij elkaar te krijgen. Het team blijft wel niet bij de pakken zitten. Er wordt een nieuwe weg bewandeld en met andere personen gepraat. Zo hoopt het team om in de komende weken of maanden toch het nodige budget te vinden.

RallyTime animated
KAMV

Voorlopig zal Stephan Hermann starten met de vertrouwde Fiat Punto. De Spa Rally wordt de eerste wedstrijd van het seizoen voor het Duitstalige team. Ook de Rallye de Wallonie staat al op het programma. Verder zou Stephan graag starten in Ieper, wanneer de nodige middelen gevonden worden. Ook de TAC rally in Tielt behoort tot de mogelijkheden. In de East Belgian Rally zal het team zeker starten. En verder wordt al het mogelijke gedaan om te starten in de Condroz.

Het team hoopt om tijdens het seizoen het nodige budget te vinden voor de aanschaf van de S2000 wagen om zich dan te kunnen meten met de top van het Belgisch Kampioenschap.
SH-2

Stannic_animatie
KAMV
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X