Bernd Casier moet noodgedwongen forfait geven voor Moorslede : “Hoe graag ik het ook maar had gedaan voor Nick degryse, Ik kan mijn woord spijtig genoeg niet nakomen , mijn excuses tov Nick en zijn pa Dirk, ik moet de zondagnamiddag voor professionele redenen vertrekken naar het buitenland en kan daar helaas niet omheen” .

6UK_002-2-1

Maar Bernd wil Nick niet zomaar laten vallen en zocht naar een oplossing : “ Ik sta mijn Ford Fiesta R5 af aan Tim Van Parijs en op die manier kan Nick toch deelnemen aan zijn thuiswedstrijd, we duimen dat Tim er een mooi resultaat kan neerzetten en Nick een toffe dag beleven…

Tim : “Ik bedank natuurlijk Bernd voor het aanbod en ben blij even met de Fiesta R5 te kunnen rijden , voor mij ook een mooie kans even een R5 te besturen, Ik ga proberen met Nick nog een kleine test af te werken deze week om zo toch ons manneke te kunnen staan in Moorslede, een proef die ik nog won in het verleden met de 996

RT2
VAS

Nick : “Toen ik het nieuws vernam was ik natuurlijk ontgoocheld, maar al gouw maakte de ontgoocheling ook plaats voor euforie dankzij de bijzondere geste van Bernd om Tim en mij aan de start te laten komen met zijn auto, zo kan mijn droom om deel te nemen in mijn thuiswedstrijd toch doorgaan. Ik wil dan ook natuurlijk Tim ook bedanken om met mij op pad te willen gaan en de plaats van Bernd in te nemen. Ik hoop ons vooral te amuseren en te finishen, voor de rest zien we wel. Nogmaals bedankt aan alle betrokken partijen ( Bernd, Tim en Team Floral) voor de mooie oplossing.

Tot binnen een week in Moorslede!!!

RallyTime animated
BRC
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X