Bernd Casier moet noodgedwongen forfait geven voor Moorslede : “Hoe graag ik het ook maar had gedaan voor Nick degryse, Ik kan mijn woord spijtig genoeg niet nakomen , mijn excuses tov Nick en zijn pa Dirk, ik moet de zondagnamiddag voor professionele redenen vertrekken naar het buitenland en kan daar helaas niet omheen” .

6UK_002-2-1

Maar Bernd wil Nick niet zomaar laten vallen en zocht naar een oplossing : “ Ik sta mijn Ford Fiesta R5 af aan Tim Van Parijs en op die manier kan Nick toch deelnemen aan zijn thuiswedstrijd, we duimen dat Tim er een mooi resultaat kan neerzetten en Nick een toffe dag beleven…

Tim : “Ik bedank natuurlijk Bernd voor het aanbod en ben blij even met de Fiesta R5 te kunnen rijden , voor mij ook een mooie kans even een R5 te besturen, Ik ga proberen met Nick nog een kleine test af te werken deze week om zo toch ons manneke te kunnen staan in Moorslede, een proef die ik nog won in het verleden met de 996

Stannic
BRC

Nick : “Toen ik het nieuws vernam was ik natuurlijk ontgoocheld, maar al gouw maakte de ontgoocheling ook plaats voor euforie dankzij de bijzondere geste van Bernd om Tim en mij aan de start te laten komen met zijn auto, zo kan mijn droom om deel te nemen in mijn thuiswedstrijd toch doorgaan. Ik wil dan ook natuurlijk Tim ook bedanken om met mij op pad te willen gaan en de plaats van Bernd in te nemen. Ik hoop ons vooral te amuseren en te finishen, voor de rest zien we wel. Nogmaals bedankt aan alle betrokken partijen ( Bernd, Tim en Team Floral) voor de mooie oplossing.

Tot binnen een week in Moorslede!!!

VAS
RT2
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X