De deelnemerslijst van de Rallysprint van Moorslede was reeds goed gevuld. Dankzij Muylle Carrosserie kunnen we aan deze mooie lijst nog een snelle Nederlander toevoegen. Niemand minder dan Piet Van Hoof zakt op 13 maart af naar Moorslede.

TBR_2015 Piet Van Hoof-1

Op zondag 13 maart 2016 wordt met de Rallysprint van Moorslede traditioneel het VAS kampioenschap op gang geschoten. Dit jaar is deze aan zijn 15de editie toe en het mag gezegd worden dat deze Rallysprint toch een lieveling is voor tal van piloten.

Autoclub Dadizele maakt zich op voor een topeditie. Op 15 februari werd de kaap van 100 deelnemers reeds overschreden. Aan deze lijst mogen de organisatoren ook nog een van onze snelle noorderburen toevoegen. Met medewerking van Muylle Carrosserie uit Roeselare kunnen we jullie meegeven dat Piet Van Hoof er zal starten met zijn vertrouwde Mitsubishi EVO IV.

BRC
Stannic_animatie

Mister Kasterlee, zoals Piet Van Hoof gekend is in de Kempen, omwille van 10 overwinningen op 11 edities, zal voor het nodige weerwerk zorgen op de proef in Moorslede. En alsof dit nog niet genoeg is, brengt Piet Van Hoof ook zijn neef Sander mee. Sander Van Hoof zal aantreden met de Mitsubishi EVO X van Arjen de Koning.

Er bestaat geen twijfel dat beide heren voor het stevige weerwerk zullen zorgen. De andere Mitsubishi rijders zijn alvast gewaarschuwd.

TBR_2015 Arjen de Koning-1

RT2
Stannic
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X