De deelnemerslijst van de Rallysprint van Moorslede was reeds goed gevuld. Dankzij Muylle Carrosserie kunnen we aan deze mooie lijst nog een snelle Nederlander toevoegen. Niemand minder dan Piet Van Hoof zakt op 13 maart af naar Moorslede.

TBR_2015 Piet Van Hoof-1

Op zondag 13 maart 2016 wordt met de Rallysprint van Moorslede traditioneel het VAS kampioenschap op gang geschoten. Dit jaar is deze aan zijn 15de editie toe en het mag gezegd worden dat deze Rallysprint toch een lieveling is voor tal van piloten.

Autoclub Dadizele maakt zich op voor een topeditie. Op 15 februari werd de kaap van 100 deelnemers reeds overschreden. Aan deze lijst mogen de organisatoren ook nog een van onze snelle noorderburen toevoegen. Met medewerking van Muylle Carrosserie uit Roeselare kunnen we jullie meegeven dat Piet Van Hoof er zal starten met zijn vertrouwde Mitsubishi EVO IV.

Mister Kasterlee, zoals Piet Van Hoof gekend is in de Kempen, omwille van 10 overwinningen op 11 edities, zal voor het nodige weerwerk zorgen op de proef in Moorslede. En alsof dit nog niet genoeg is, brengt Piet Van Hoof ook zijn neef Sander mee. Sander Van Hoof zal aantreden met de Mitsubishi EVO X van Arjen de Koning.

VAS
KAMV

Er bestaat geen twijfel dat beide heren voor het stevige weerwerk zullen zorgen. De andere Mitsubishi rijders zijn alvast gewaarschuwd.

TBR_2015 Arjen de Koning-1

BRC
VAS
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X