De Rally van Haspengouw is er een die nog lang zal bijblijven. Vrijdag met de verkenningen hebben we ons even verschrokken op de onverhard doortocht op kp Heers. Maar bij verkenningsronde 2 hadden we de voor ons ideale lijn gevonden. Met goed vertrouwen konden we niet wachten tot het zaterdag werd.

Zaterdagochtend, een tof weerzien met onze servicecrew, een stevig ontbijt verzorgt door GRT Motorsport. Op naar kp 1 Halle Booijenhoven. Hier hadden we een kanonstijd gedraaid, aldus een sms. Meteen een kloof van 19 sec geslagen. Mede omwille van een even snelle tegenstander die ons op de hielen zat, na het verliezen van 1 minuut. Hierna hebben we besloten om de drie overige proeven een gewoon stevig tempo aan te houden om te kijken wat de rest deed.

De 2e lus hebben we de zelfde strategie gebruikt, kp 5 voluit en daarna aan een stevig tempo uitrijden. We zijn dan ook blij met deze overwinning.

Deze overwinning willen Kevin en ik graag opdragen aan GRT Motorsport (iedrereen), de sponsors, de fans en fotografen. Zonder jullie geen rally.

VAS
BRC

RVH_RK-1

Ingestuurd door Ralf Kerkhofs, waarvoor dank.

BRC
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X