Als je de voorlopige inschrijvingslijst van de Rally van Haspengouw bekijkt, zie je dat Stefaan T’Joens ingeschreven is op de nationale lijst in plaats van op de lijst van het criterium. Is dit een fout in de administratie? Navraag bij Stefaan leert ons dat dit geen fout is.

mini-3In samenspraak met zijn vaste co-pilote voor het BRC, Nikita Wyllemet, werd er beslist om het BRC volledig af te werken.

We starten in het BRC en werken heel het kampioenschap af. Nikita vond het beter om eens een andere uitdaging te hebben. We rijden alle 9 manches van het kampioenschap. Organisatorisch zal het niet makkelijk worden. Op sommige verkenningsdagen zijn er immers ook VAS wedstrijden.” aldus Stefaan T’Joens.

Zoals je kan lezen in ons artikel “Stefaan T’Joens met Mégane RS, Subaru STi en … ?” van 5 februari 2016 rijdt Stefaan de VAS wedstrijden met de Subaru. Ook de plannen om een nieuwe wagen aan te kopen blijven overeind.

Een klassement rijden met de Renault Mégane RS wordt moeilijk.  “Wij vallen in dezelfde klasse als de R5 en de S2000. Dat zal dus zal moeilijk zijn. Daarom ga ik mij concentreren op de groep n en zien we wel waar we uitkomen.” besluit Stefaan T’Joens.

VAS
KAMV

VAS
RT1
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X