Als je de voorlopige inschrijvingslijst van de Rally van Haspengouw bekijkt, zie je dat Stefaan T’Joens ingeschreven is op de nationale lijst in plaats van op de lijst van het criterium. Is dit een fout in de administratie? Navraag bij Stefaan leert ons dat dit geen fout is.

mini-3In samenspraak met zijn vaste co-pilote voor het BRC, Nikita Wyllemet, werd er beslist om het BRC volledig af te werken.

We starten in het BRC en werken heel het kampioenschap af. Nikita vond het beter om eens een andere uitdaging te hebben. We rijden alle 9 manches van het kampioenschap. Organisatorisch zal het niet makkelijk worden. Op sommige verkenningsdagen zijn er immers ook VAS wedstrijden.” aldus Stefaan T’Joens.

Zoals je kan lezen in ons artikel “Stefaan T’Joens met Mégane RS, Subaru STi en … ?” van 5 februari 2016 rijdt Stefaan de VAS wedstrijden met de Subaru. Ook de plannen om een nieuwe wagen aan te kopen blijven overeind.

Een klassement rijden met de Renault Mégane RS wordt moeilijk.  “Wij vallen in dezelfde klasse als de R5 en de S2000. Dat zal dus zal moeilijk zijn. Daarom ga ik mij concentreren op de groep n en zien we wel waar we uitkomen.” besluit Stefaan T’Joens.

RT1
RallyTime animated

RallyTime animated
VAS
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X