Rallyteam Diels – Flas is klaar voor de thuismatch volgende week in Haspengouw. Dat doen ze met hun vertrouwde, betrouwbare BMW M3 E 36, maar ze hebben niet stilgezeten. Einde vorig seizoen werd de wagen voorzien van een S 54 krachtbron en werd er nog heel wat geoptimaliseerd.

diels-2Eerste wapenfeit met de nieuwe motor was het criterium J.L. Dumont, waar het team een mooie 3e plaats algemeen wist te veroveren. Ook tijdens de rally van Zuid-Limburg werd duidelijk dat de auto heel wat extra’s in zin mars heeft. De talrijke supporters kunnen het beamen. Patrick is niet om een spectaculaire doortocht verlegen en wat extra paardjes helpen daar soms bij.

Het nieuwe seizoen starten we ook nog met een gloednieuwe sequentiële versnellingsbak van Drenth. Het verschil is duidelijk merkbaar t.o.v. de Samsonas dogbox. Zo zijn we dus klaar voor een ambitieus seizoen”, aldus co-piloot Patrick Flas.

 

Naast de volledige M-cup, de Nederlandse manche in Etten-Leur, incluis, kan je het team ook nog aantreffen op enkele lokale wedstrijden, zoals Waremme en de rally van Zuid-Limburg.

KAMV
BRC

diels-4Met deze wagen, de fantastische schare supporters en vooral een piloot als Patrick Diels, gaan we iedere keer voor een podiumplaats in de M-cup en gaan we iedereen het vuur aan de schenen leggen. Op onze immer sympathieke manier natuurlijk…Hou ons maar in de gaten!

Het team wenst ook nog zijn trouwe sponsors te bedanken en vestigt tevens de aandacht op hun jaarlijkse restaurantdagen die plaatsvinden op 5&6 maart in Zaal Tijl in Gingelom.

KAMV
VAS
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X