Rallyteam Diels – Flas is klaar voor de thuismatch volgende week in Haspengouw. Dat doen ze met hun vertrouwde, betrouwbare BMW M3 E 36, maar ze hebben niet stilgezeten. Einde vorig seizoen werd de wagen voorzien van een S 54 krachtbron en werd er nog heel wat geoptimaliseerd.

diels-2Eerste wapenfeit met de nieuwe motor was het criterium J.L. Dumont, waar het team een mooie 3e plaats algemeen wist te veroveren. Ook tijdens de rally van Zuid-Limburg werd duidelijk dat de auto heel wat extra’s in zin mars heeft. De talrijke supporters kunnen het beamen. Patrick is niet om een spectaculaire doortocht verlegen en wat extra paardjes helpen daar soms bij.

Het nieuwe seizoen starten we ook nog met een gloednieuwe sequentiële versnellingsbak van Drenth. Het verschil is duidelijk merkbaar t.o.v. de Samsonas dogbox. Zo zijn we dus klaar voor een ambitieus seizoen”, aldus co-piloot Patrick Flas.

 

Naast de volledige M-cup, de Nederlandse manche in Etten-Leur, incluis, kan je het team ook nog aantreffen op enkele lokale wedstrijden, zoals Waremme en de rally van Zuid-Limburg.

KAMV
RallyTime animated

diels-4Met deze wagen, de fantastische schare supporters en vooral een piloot als Patrick Diels, gaan we iedere keer voor een podiumplaats in de M-cup en gaan we iedereen het vuur aan de schenen leggen. Op onze immer sympathieke manier natuurlijk…Hou ons maar in de gaten!

Het team wenst ook nog zijn trouwe sponsors te bedanken en vestigt tevens de aandacht op hun jaarlijkse restaurantdagen die plaatsvinden op 5&6 maart in Zaal Tijl in Gingelom.

BRC
RT2
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X