2015 was een druk jaar voor Jochen Vandersarren. In totaal zat hij 16x in het rechterzitje. Hij las de nota’s voor 5 verschillende piloten in BRC, VAS en ASAF wedstrijden. Ook dit seizoen kondigt zich als een druk rallyjaar aan.

Jochen-3Ongeveer een maand geleden polste rally-time naar de plannen van Jochen. “De plannen beginnen vorm te krijgen, binnen enkele weken zal meer duidelijk worden. Ik laat jullie dan zeker iets weten.” luidde toen het antwoord. En Jochen Vandersarren is een man van zijn woord.

Ondertussen werd duidelijk waarom hij nog niet naar buiten kwam met zijn plannen.

Een groot deel van zijn programma werkt Jochen af aan de zijde van Patrick Mylleville. En Jochen had afgesproken met het MAS-Racing team dat zij dit nieuws als eerste naar buiten brachten. Samen met Patrick Mylleville rijdt Jochen bijna alle BRC wedstrijden en ook de 6 Uren van Kortrijk. “We starten in de Rally van Haspengouw, TAC Rally, Sezoensrally, Omloop van Vlaanderen en de East Belgian Rally. Daarnaast ook in mijn thuisrally, namelijk de 6 Uren van Kortrijk. En dit natuurlijk in de gekende Porsche 911 van het MAS-racing team.

Verder start Jochen in de Rallysprint van Moorslede met Frederick Vandenbulcke in een BMW 2002 TI. Ook de Rallysprint van de Monteberg ligt al vast en dit samen met Bjorn Deruyter.

VAS
RT1

Jochen-2Momenteel lopen er nog onderhandelingen in verband met Ieper en enkele regionale rally’s.
Graag zou ik ook starten in de Ypres Historic Rally maar op dit moment zijn er nog onderhandelingen lopende met een lokale piloot. Net als voor nog enkele regionale wedstrijden zijn er ook gesprekken. Maar alles bijeen zal het dus terug een druk rallyjaar worden met toch terug een 10 à 14 tal rally’s.” besluit Jochen Vandersarren.

 

KAMV
RallyTime animated
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X