2015 was een druk jaar voor Jochen Vandersarren. In totaal zat hij 16x in het rechterzitje. Hij las de nota’s voor 5 verschillende piloten in BRC, VAS en ASAF wedstrijden. Ook dit seizoen kondigt zich als een druk rallyjaar aan.

Jochen-3Ongeveer een maand geleden polste rally-time naar de plannen van Jochen. “De plannen beginnen vorm te krijgen, binnen enkele weken zal meer duidelijk worden. Ik laat jullie dan zeker iets weten.” luidde toen het antwoord. En Jochen Vandersarren is een man van zijn woord.

Ondertussen werd duidelijk waarom hij nog niet naar buiten kwam met zijn plannen.

Een groot deel van zijn programma werkt Jochen af aan de zijde van Patrick Mylleville. En Jochen had afgesproken met het MAS-Racing team dat zij dit nieuws als eerste naar buiten brachten. Samen met Patrick Mylleville rijdt Jochen bijna alle BRC wedstrijden en ook de 6 Uren van Kortrijk. “We starten in de Rally van Haspengouw, TAC Rally, Sezoensrally, Omloop van Vlaanderen en de East Belgian Rally. Daarnaast ook in mijn thuisrally, namelijk de 6 Uren van Kortrijk. En dit natuurlijk in de gekende Porsche 911 van het MAS-racing team.

Verder start Jochen in de Rallysprint van Moorslede met Frederick Vandenbulcke in een BMW 2002 TI. Ook de Rallysprint van de Monteberg ligt al vast en dit samen met Bjorn Deruyter.

RT1
RallyTime animated

Jochen-2Momenteel lopen er nog onderhandelingen in verband met Ieper en enkele regionale rally’s.
Graag zou ik ook starten in de Ypres Historic Rally maar op dit moment zijn er nog onderhandelingen lopende met een lokale piloot. Net als voor nog enkele regionale wedstrijden zijn er ook gesprekken. Maar alles bijeen zal het dus terug een druk rallyjaar worden met toch terug een 10 à 14 tal rally’s.” besluit Jochen Vandersarren.

 

KAMV
BRC
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X