2015 was een druk jaar voor Jochen Vandersarren. In totaal zat hij 16x in het rechterzitje. Hij las de nota’s voor 5 verschillende piloten in BRC, VAS en ASAF wedstrijden. Ook dit seizoen kondigt zich als een druk rallyjaar aan.

Jochen-3Ongeveer een maand geleden polste rally-time naar de plannen van Jochen. “De plannen beginnen vorm te krijgen, binnen enkele weken zal meer duidelijk worden. Ik laat jullie dan zeker iets weten.” luidde toen het antwoord. En Jochen Vandersarren is een man van zijn woord.

Ondertussen werd duidelijk waarom hij nog niet naar buiten kwam met zijn plannen.

Een groot deel van zijn programma werkt Jochen af aan de zijde van Patrick Mylleville. En Jochen had afgesproken met het MAS-Racing team dat zij dit nieuws als eerste naar buiten brachten. Samen met Patrick Mylleville rijdt Jochen bijna alle BRC wedstrijden en ook de 6 Uren van Kortrijk. “We starten in de Rally van Haspengouw, TAC Rally, Sezoensrally, Omloop van Vlaanderen en de East Belgian Rally. Daarnaast ook in mijn thuisrally, namelijk de 6 Uren van Kortrijk. En dit natuurlijk in de gekende Porsche 911 van het MAS-racing team.

BRC
RallyTime animated

Verder start Jochen in de Rallysprint van Moorslede met Frederick Vandenbulcke in een BMW 2002 TI. Ook de Rallysprint van de Monteberg ligt al vast en dit samen met Bjorn Deruyter.

Jochen-2Momenteel lopen er nog onderhandelingen in verband met Ieper en enkele regionale rally’s.
Graag zou ik ook starten in de Ypres Historic Rally maar op dit moment zijn er nog onderhandelingen lopende met een lokale piloot. Net als voor nog enkele regionale wedstrijden zijn er ook gesprekken. Maar alles bijeen zal het dus terug een druk rallyjaar worden met toch terug een 10 à 14 tal rally’s.” besluit Jochen Vandersarren.

 

RallyTime animated
RT2
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X