Michel Casseyas zal voor het seizoen 2016 terug van start gaan met de gekende zwarte Opel Ascona A. Net voor de Rally van Kortrijk werd een pk-rijkere motor ingebracht maar die werd eigenlijk niet benut door de gekende omstandigheden.

MC“Maar voor 2016 heb ik er volledig zin! Door mijn job zit er jammer genoeg geen BK-wedstrijd in maar je mag ons zeker verwachten in een 7-tal wedstrijden in de streek. We starten in Moorslede, vervolgens Monteberg, ORC, TBR, Staden, Oudenaarde en Kortrijk. Jo Hens (Niko uit Familie) zal terug enkele wedstrijden navigeren… Voor Oudenaarde en Staden gaf hij al zijn ja-woord! Nicolas Morreel wordt mijn nieuwe vaste co. Hij is nieuw in de rallywereld. Zijn enthousiasme en gedrevenheid spraken me direct aan… Hopelijk kunnen we enkele mooie resultaten vergaren! Ik wil via deze weg ook nog een dankwoordje brengen aan Immo Nele Tassaert (Kortrijk), Industriele Reiniging en ontstopping Laverge Cleaning (Zwevegem), Spuntini (Waregem), Takeldienst Eggermont (Kortrijk), Klusjesdienst Martin (Stasegem), All-Isol (Ingelmunster), AE Cars (Izegem) en Boekhoudkantoor Gevimar (Harelbeke)…

BRC
VAS
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X