Michel Casseyas zal voor het seizoen 2016 terug van start gaan met de gekende zwarte Opel Ascona A. Net voor de Rally van Kortrijk werd een pk-rijkere motor ingebracht maar die werd eigenlijk niet benut door de gekende omstandigheden.

MC“Maar voor 2016 heb ik er volledig zin! Door mijn job zit er jammer genoeg geen BK-wedstrijd in maar je mag ons zeker verwachten in een 7-tal wedstrijden in de streek. We starten in Moorslede, vervolgens Monteberg, ORC, TBR, Staden, Oudenaarde en Kortrijk. Jo Hens (Niko uit Familie) zal terug enkele wedstrijden navigeren… Voor Oudenaarde en Staden gaf hij al zijn ja-woord! Nicolas Morreel wordt mijn nieuwe vaste co. Hij is nieuw in de rallywereld. Zijn enthousiasme en gedrevenheid spraken me direct aan… Hopelijk kunnen we enkele mooie resultaten vergaren! Ik wil via deze weg ook nog een dankwoordje brengen aan Immo Nele Tassaert (Kortrijk), Industriele Reiniging en ontstopping Laverge Cleaning (Zwevegem), Spuntini (Waregem), Takeldienst Eggermont (Kortrijk), Klusjesdienst Martin (Stasegem), All-Isol (Ingelmunster), AE Cars (Izegem) en Boekhoudkantoor Gevimar (Harelbeke)…

KAMV
RT1
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X