Michel Casseyas zal voor het seizoen 2016 terug van start gaan met de gekende zwarte Opel Ascona A. Net voor de Rally van Kortrijk werd een pk-rijkere motor ingebracht maar die werd eigenlijk niet benut door de gekende omstandigheden.

MC“Maar voor 2016 heb ik er volledig zin! Door mijn job zit er jammer genoeg geen BK-wedstrijd in maar je mag ons zeker verwachten in een 7-tal wedstrijden in de streek. We starten in Moorslede, vervolgens Monteberg, ORC, TBR, Staden, Oudenaarde en Kortrijk. Jo Hens (Niko uit Familie) zal terug enkele wedstrijden navigeren… Voor Oudenaarde en Staden gaf hij al zijn ja-woord! Nicolas Morreel wordt mijn nieuwe vaste co. Hij is nieuw in de rallywereld. Zijn enthousiasme en gedrevenheid spraken me direct aan… Hopelijk kunnen we enkele mooie resultaten vergaren! Ik wil via deze weg ook nog een dankwoordje brengen aan Immo Nele Tassaert (Kortrijk), Industriele Reiniging en ontstopping Laverge Cleaning (Zwevegem), Spuntini (Waregem), Takeldienst Eggermont (Kortrijk), Klusjesdienst Martin (Stasegem), All-Isol (Ingelmunster), AE Cars (Izegem) en Boekhoudkantoor Gevimar (Harelbeke)…

RT2
63ste OVV
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X