DSC_0646Na een erg leerrijk 2015 kijken we hoopvol naar het nieuwe seizoen in 2016.

Ik maak er geen geheim van dat we in 2016 een stap hogerop wouden zetten. De categorie R2 en het Belgisch junior kampioenschap waren eind 2015 ons hoofdoel geworden.
Maar desondanks de enorme inspanningen zijn we er tot op heden niet in geslaagd het benodigde budget te vinden. Opgeven staat niet in mijn woordenboek en we zullen blijven zoeken naar de
nodige gemotiveerde partners!

 

Omdat rally mijn passie is blijven we tot dan zeker niet stil zitten en staan we aan de start met onze eigen wagen. De vertrouwde Citroën C2. De wagen wordt momenteel klaar gemaakt voor zijn eerste wedstrijd in 2016 zijnde de rallysprint van Moorslede.

Stannic_animatie
RallyTime animated

Na Moorslede volgt een gemengd programma van wedstrijden in het Belgische en het regionale rally kampioenschap. De Sezoensrally, Wervik, Omloop van Vlaanderen, Aarova sprint Oudenaarde, East Belgian rally en Kortrijk staan al zeker op de agenda.

De meeste wedstrijden zal Pieter Gouwy het rechter zitje bemannen. Pieter is net als ikzelf enorm gemotiveerd en we hebben een erg goede ‘klik’ in de wagen. Na twee wedstrijden in 2015 kijken we dan ook erg uit naar onze samenwerking in 2016. Bij deze wil ik ook mijn co van vorig jaar Dries Deprez veel succes wensen. Hij zal enkele malen zelf het stuur in handen nemen en indien mogelijk zal ik zeker langs het parcours staan om voor hem te supporteren!

Wervik-087-4Mijn mecanicien, Sam Pieters zal net zoals in de Monteberg vorig jaar ook dit jaar éénmaal in het co zitje plaats nemen. Ditmaal in Oudenaarde. Zijn werk is van een onschatbare waarde en ik ben blij dat we samen kunnen genieten van onze sport.

Onze ambitie is duidelijk en eenvoudig.

We willen er elke wedstrijd vol voor gaan!

Jo Muylle

Volg Jo Muyle en zijn team op JM Rallyteam

RT2
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X