DSC_0646Na een erg leerrijk 2015 kijken we hoopvol naar het nieuwe seizoen in 2016.

Ik maak er geen geheim van dat we in 2016 een stap hogerop wouden zetten. De categorie R2 en het Belgisch junior kampioenschap waren eind 2015 ons hoofdoel geworden.
Maar desondanks de enorme inspanningen zijn we er tot op heden niet in geslaagd het benodigde budget te vinden. Opgeven staat niet in mijn woordenboek en we zullen blijven zoeken naar de
nodige gemotiveerde partners!

 

Omdat rally mijn passie is blijven we tot dan zeker niet stil zitten en staan we aan de start met onze eigen wagen. De vertrouwde Citroën C2. De wagen wordt momenteel klaar gemaakt voor zijn eerste wedstrijd in 2016 zijnde de rallysprint van Moorslede.

BRC
RT1

Na Moorslede volgt een gemengd programma van wedstrijden in het Belgische en het regionale rally kampioenschap. De Sezoensrally, Wervik, Omloop van Vlaanderen, Aarova sprint Oudenaarde, East Belgian rally en Kortrijk staan al zeker op de agenda.

De meeste wedstrijden zal Pieter Gouwy het rechter zitje bemannen. Pieter is net als ikzelf enorm gemotiveerd en we hebben een erg goede ‘klik’ in de wagen. Na twee wedstrijden in 2015 kijken we dan ook erg uit naar onze samenwerking in 2016. Bij deze wil ik ook mijn co van vorig jaar Dries Deprez veel succes wensen. Hij zal enkele malen zelf het stuur in handen nemen en indien mogelijk zal ik zeker langs het parcours staan om voor hem te supporteren!

Wervik-087-4Mijn mecanicien, Sam Pieters zal net zoals in de Monteberg vorig jaar ook dit jaar éénmaal in het co zitje plaats nemen. Ditmaal in Oudenaarde. Zijn werk is van een onschatbare waarde en ik ben blij dat we samen kunnen genieten van onze sport.

Onze ambitie is duidelijk en eenvoudig.

We willen er elke wedstrijd vol voor gaan!

Jo Muylle

Volg Jo Muyle en zijn team op JM Rallyteam

RallyTime animated
VAS
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X