In 2015 debuteerde Glenn Goderis met de Peugeot 106 Rallye. Een wagen die in 2014 werd aangekocht. In 2016 staan 6 wedstrijden op het programma.

ORC_2015_077-3Glen Goderis:  “We hebben de wagen in 2014 aangekocht om te starten in 2015. De eerste rally was de Rallysprint van Moorslede, waar we heelhuids de finish bereikt hebben.  Daarna volgde de ORC Canal rally, onze thuisrally. Ondanks de hevige regen hebben we ook daar de eindstreep gehaald. In de Aarova Rallysprint van Oudenaarde, nam mijn vriend, Amar El Boutaybi, voor het eerst plaats in het co zitje. Ook hier haalden we de finish. Als afsluiter van het seizoen reden we de Hemicuda rally, waar we ondanks wat technische problemen toch het eindpodium haalden.

Daarna hebben we beslist om de wagen een “facelift” te geven. De bumpers kregen een ander kleurtje en ook de bestickering veranderde.

In 2016 hebben we ook heel wat nieuwe sponsors, waarvoor we erg dankbaar zijn want zonder hun steun zou het een pak moeilijker worden om actief te blijven in het dure rallywereldje.

Op ons programma voor dit jaar staan 6 wedstrijden: Rallysprint van Moorslede, Rallysprint can de Monteberg, ORC Canal rally, TBR rallysprint, Aarova Rallysprint van Oudenaarde en de Hemicuda rally.

RT2
KAMV

Mijn vriendin Claudia Bakeland, die voor het eerst zal navigeren in Moorslede zal de sprints voor haar rekening nemen en de rally’s rijd ik samen met Amar El Boutaybi.”
goderis2goderis1

RallyTime animated
BRC
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X