In 2015 debuteerde Glenn Goderis met de Peugeot 106 Rallye. Een wagen die in 2014 werd aangekocht. In 2016 staan 6 wedstrijden op het programma.

ORC_2015_077-3Glen Goderis:  “We hebben de wagen in 2014 aangekocht om te starten in 2015. De eerste rally was de Rallysprint van Moorslede, waar we heelhuids de finish bereikt hebben.  Daarna volgde de ORC Canal rally, onze thuisrally. Ondanks de hevige regen hebben we ook daar de eindstreep gehaald. In de Aarova Rallysprint van Oudenaarde, nam mijn vriend, Amar El Boutaybi, voor het eerst plaats in het co zitje. Ook hier haalden we de finish. Als afsluiter van het seizoen reden we de Hemicuda rally, waar we ondanks wat technische problemen toch het eindpodium haalden.

Daarna hebben we beslist om de wagen een “facelift” te geven. De bumpers kregen een ander kleurtje en ook de bestickering veranderde.

In 2016 hebben we ook heel wat nieuwe sponsors, waarvoor we erg dankbaar zijn want zonder hun steun zou het een pak moeilijker worden om actief te blijven in het dure rallywereldje.

VAS
Stannic_animatie

Op ons programma voor dit jaar staan 6 wedstrijden: Rallysprint van Moorslede, Rallysprint can de Monteberg, ORC Canal rally, TBR rallysprint, Aarova Rallysprint van Oudenaarde en de Hemicuda rally.

Mijn vriendin Claudia Bakeland, die voor het eerst zal navigeren in Moorslede zal de sprints voor haar rekening nemen en de rally’s rijd ik samen met Amar El Boutaybi.”
goderis2goderis1

VAS
63ste OVV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X