In 2015 debuteerde Glenn Goderis met de Peugeot 106 Rallye. Een wagen die in 2014 werd aangekocht. In 2016 staan 6 wedstrijden op het programma.

ORC_2015_077-3Glen Goderis:  “We hebben de wagen in 2014 aangekocht om te starten in 2015. De eerste rally was de Rallysprint van Moorslede, waar we heelhuids de finish bereikt hebben.  Daarna volgde de ORC Canal rally, onze thuisrally. Ondanks de hevige regen hebben we ook daar de eindstreep gehaald. In de Aarova Rallysprint van Oudenaarde, nam mijn vriend, Amar El Boutaybi, voor het eerst plaats in het co zitje. Ook hier haalden we de finish. Als afsluiter van het seizoen reden we de Hemicuda rally, waar we ondanks wat technische problemen toch het eindpodium haalden.

Daarna hebben we beslist om de wagen een “facelift” te geven. De bumpers kregen een ander kleurtje en ook de bestickering veranderde.

In 2016 hebben we ook heel wat nieuwe sponsors, waarvoor we erg dankbaar zijn want zonder hun steun zou het een pak moeilijker worden om actief te blijven in het dure rallywereldje.

Op ons programma voor dit jaar staan 6 wedstrijden: Rallysprint van Moorslede, Rallysprint can de Monteberg, ORC Canal rally, TBR rallysprint, Aarova Rallysprint van Oudenaarde en de Hemicuda rally.

RallyTime animated
BRC

Mijn vriendin Claudia Bakeland, die voor het eerst zal navigeren in Moorslede zal de sprints voor haar rekening nemen en de rally’s rijd ik samen met Amar El Boutaybi.”
goderis2goderis1

BRC
KAMV
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X