In 2015 debuteerde Glenn Goderis met de Peugeot 106 Rallye. Een wagen die in 2014 werd aangekocht. In 2016 staan 6 wedstrijden op het programma.

ORC_2015_077-3Glen Goderis:  “We hebben de wagen in 2014 aangekocht om te starten in 2015. De eerste rally was de Rallysprint van Moorslede, waar we heelhuids de finish bereikt hebben.  Daarna volgde de ORC Canal rally, onze thuisrally. Ondanks de hevige regen hebben we ook daar de eindstreep gehaald. In de Aarova Rallysprint van Oudenaarde, nam mijn vriend, Amar El Boutaybi, voor het eerst plaats in het co zitje. Ook hier haalden we de finish. Als afsluiter van het seizoen reden we de Hemicuda rally, waar we ondanks wat technische problemen toch het eindpodium haalden.

Daarna hebben we beslist om de wagen een “facelift” te geven. De bumpers kregen een ander kleurtje en ook de bestickering veranderde.

In 2016 hebben we ook heel wat nieuwe sponsors, waarvoor we erg dankbaar zijn want zonder hun steun zou het een pak moeilijker worden om actief te blijven in het dure rallywereldje.

Op ons programma voor dit jaar staan 6 wedstrijden: Rallysprint van Moorslede, Rallysprint can de Monteberg, ORC Canal rally, TBR rallysprint, Aarova Rallysprint van Oudenaarde en de Hemicuda rally.

RallyTime animated
RT2

Mijn vriendin Claudia Bakeland, die voor het eerst zal navigeren in Moorslede zal de sprints voor haar rekening nemen en de rally’s rijd ik samen met Amar El Boutaybi.”
goderis2goderis1

RT1
KAMV
Spektakel verzekerd in 55ste Rallye de Hannut
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
X