Tom Ceuppens en Frank Werner nemen ook in 2016 deel aan de M-Cup. Samen rijden ze, net zoals in 2015, het BRC met uitzondering van Ieper. Door deelname aan de M-Cup, staat ook de GTC rally in Etten-Leur op het programma.

 

Spa_2015_047-2Ook in 2016 gaan we terug voor gans het BRC behalve Ieper en uiteraard de volledige M-Cup met de uitstap naar onze noorderburen in Etten-Leur. Hier en daar pikken we misschien nog een VAS wedstrijd mee naargelang de drukke agenda van Tom z’n bedrijf Retrabouw.” vertelt Frank Werner.

Terwijl, voor ons piloten, het rally gebeuren een drietal maanden stil lag, werd er door onze servicemannen Ken en Wim direct na Zuid Limburg begonnen met de heropbouw van de wagen.

RT1
KAMV

Gans de winter werd alles afgebouwd en nagezien, alle deukjes glad gestreken en terwijl werd er ook een sequentiële versnellingsbak ingebouwd. Dit is zowat de grootste verandering aan de wagen, voor de rest blijven we trouw aan de standaardversie . Bedankt Ken en Wim voor de vele uurtjes werk en natuurlijk ook aan de vrouwen om hun mannen zo veel te moeten missen. De catering wordt dit jaar ook terug verzorgd door Pegie.

RvH_2015_041De versnellingsbak zal uiteraard een aanpassingsperiode vragen maar één maal die onder de knie willen we vooral in de M-Cup terug hetzelfde doel halen van 2015. Een mooie en sympathieke formule waar we door onze regelmaat een mooie resultaat boekten.” aldus Frank.

Onze eerste wedstrijd is Haspengouw en we hopen in 2016  terug op veel plezier en veel supporters.

Vorig seizoen reed Frank Werner aan de zijde van Alex Taylor ook mee in het FIRC. Door tijdsgebrek zal Alex Taylor dit jaar niet starten in het FIRC. Frank hoopt alsnog te kunnen deelnemen aan de zijde van een andere Engelsman. Verder laat Frank Werner weten dat hij ook nog beschikbaar is voor piloten die een co zoeken voor ASAF, VAS en/of buitenlandse rally’s.

RT1
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X