Twee wedstrijden in het criterium en 2 VAS wedstrijden. Zo ziet het programma van Ralf Kerkhofs eruit. Ralf wil vooral zijn co-piloot Kevin Aerden bedanken voor zijn inzet.

 

ZL_2015_051_4-2
De plannen voor dit jaar zijn de Rally van Haspengouw, de Sezoensrally, de Shortrally van Kasterlee en de Rally van Zuid-Limburg. We zullen nog steeds met de Clio 1600 16v aantreden in de klasse RC5/2C. Mijn co piloot zou ik graag op deze manier in de bloemen zetten, als dank voor zijn gedrevenheid en het binnenhalen van de vele sponsoren. We kijken al uit naar seizoen 2016.” laat Ralf Kerkhofs optekenen.

De service assistentie is in handen van GRT Motorsport, die ons behandelen als profs. Verkennen en rally rijden, de rest zal immers geregeld zijn.”

Dit is allemaal mogelijk dankzij volgende sponsors:

BRC
RallyTime animated

Eurotrucks, Brasserie-cafe restaurant ‘t Kerkpleintje, Bouwwerken Klaps, Bouwwerken Aerden, Kapsalon Carine, Ambiance café 5th Avenue, Café ‘t Lef, Café ‘t Biekerke, Café Centrum, A Table Averne, Stals & co, Art’nzo en Frituur Luc.

ZL_2015_051_4Deze mensen maken het mogelijk dat we een mooi jaar tegemoet kunnen gaan. Met het hele jaar door om de 3 maanden 1 rally.”

Als laatste wil Ralf nog een oproep doen voor een teamgenoot:

Mag ik de vermelding toevoegen dat teamgenoot Joeri Peeters (groene Peugeot 205 div.3) nog een co piloot zoekt. Ik weet zelf wat dit probleem teweeg kan brengen. Dit is immers het eerste jaar dat ik echt 4 rally’s ga kunnen rijden met een vaste co. Ik heb zelf het stuur in handen vanaf de Sezoens 2013 en anno 2016 pas een vaste co…

VAS
RT2
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X