Twee wedstrijden in het criterium en 2 VAS wedstrijden. Zo ziet het programma van Ralf Kerkhofs eruit. Ralf wil vooral zijn co-piloot Kevin Aerden bedanken voor zijn inzet.

 

ZL_2015_051_4-2
De plannen voor dit jaar zijn de Rally van Haspengouw, de Sezoensrally, de Shortrally van Kasterlee en de Rally van Zuid-Limburg. We zullen nog steeds met de Clio 1600 16v aantreden in de klasse RC5/2C. Mijn co piloot zou ik graag op deze manier in de bloemen zetten, als dank voor zijn gedrevenheid en het binnenhalen van de vele sponsoren. We kijken al uit naar seizoen 2016.” laat Ralf Kerkhofs optekenen.

De service assistentie is in handen van GRT Motorsport, die ons behandelen als profs. Verkennen en rally rijden, de rest zal immers geregeld zijn.”

Dit is allemaal mogelijk dankzij volgende sponsors:

BRC
RT1

Eurotrucks, Brasserie-cafe restaurant ‘t Kerkpleintje, Bouwwerken Klaps, Bouwwerken Aerden, Kapsalon Carine, Ambiance café 5th Avenue, Café ‘t Lef, Café ‘t Biekerke, Café Centrum, A Table Averne, Stals & co, Art’nzo en Frituur Luc.

ZL_2015_051_4Deze mensen maken het mogelijk dat we een mooi jaar tegemoet kunnen gaan. Met het hele jaar door om de 3 maanden 1 rally.”

Als laatste wil Ralf nog een oproep doen voor een teamgenoot:

Mag ik de vermelding toevoegen dat teamgenoot Joeri Peeters (groene Peugeot 205 div.3) nog een co piloot zoekt. Ik weet zelf wat dit probleem teweeg kan brengen. Dit is immers het eerste jaar dat ik echt 4 rally’s ga kunnen rijden met een vaste co. Ik heb zelf het stuur in handen vanaf de Sezoens 2013 en anno 2016 pas een vaste co…

RT1
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X