Twee wedstrijden in het criterium en 2 VAS wedstrijden. Zo ziet het programma van Ralf Kerkhofs eruit. Ralf wil vooral zijn co-piloot Kevin Aerden bedanken voor zijn inzet.

 

ZL_2015_051_4-2
De plannen voor dit jaar zijn de Rally van Haspengouw, de Sezoensrally, de Shortrally van Kasterlee en de Rally van Zuid-Limburg. We zullen nog steeds met de Clio 1600 16v aantreden in de klasse RC5/2C. Mijn co piloot zou ik graag op deze manier in de bloemen zetten, als dank voor zijn gedrevenheid en het binnenhalen van de vele sponsoren. We kijken al uit naar seizoen 2016.” laat Ralf Kerkhofs optekenen.

De service assistentie is in handen van GRT Motorsport, die ons behandelen als profs. Verkennen en rally rijden, de rest zal immers geregeld zijn.”

Dit is allemaal mogelijk dankzij volgende sponsors:

RT1
VAS

Eurotrucks, Brasserie-cafe restaurant ‘t Kerkpleintje, Bouwwerken Klaps, Bouwwerken Aerden, Kapsalon Carine, Ambiance café 5th Avenue, Café ‘t Lef, Café ‘t Biekerke, Café Centrum, A Table Averne, Stals & co, Art’nzo en Frituur Luc.

ZL_2015_051_4Deze mensen maken het mogelijk dat we een mooi jaar tegemoet kunnen gaan. Met het hele jaar door om de 3 maanden 1 rally.”

Als laatste wil Ralf nog een oproep doen voor een teamgenoot:

Mag ik de vermelding toevoegen dat teamgenoot Joeri Peeters (groene Peugeot 205 div.3) nog een co piloot zoekt. Ik weet zelf wat dit probleem teweeg kan brengen. Dit is immers het eerste jaar dat ik echt 4 rally’s ga kunnen rijden met een vaste co. Ik heb zelf het stuur in handen vanaf de Sezoens 2013 en anno 2016 pas een vaste co…

BRC
Stannic_animatie
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X