6UK_002
Na eerder bericht dat Bjorn en Nick zouden starten in Moorslede met een Fiesta R2 werd er nog naarstig verder gezocht naar budget en een project om stevig uit te pakken tijdens de 15de Rallysprint van Moorslede. We zijn dan ook blij jullie te kunnen melden dat we na ons harde werk van de voorbije weken en maanden kunnen bevestigen dat we niemand minder dan Bernd Casier aan de start kunnen brengen met de Fiesta R5.

In dit project neemt Bjorn plaats in de fiesta R2 met niet Nick naast zich maar zijn trouwe co piloot Maxime Bostyn voor wie dit eveneens een thuiswedstrijd is. Nick zal daarentegen de nota’s lezen voor Bernd.

Wij kijken enorm uit naar deze ervaring als team en zijn dan ook bijzonder trots dat al onze inspanningen beloond worden.

Graag bedanken we dan ook onze partners die dit allemaal mee mogelijk maakten:

RT1
VAS

Day2-2-30Degro’s Trofeeshop (Moorslede), Kristof Natuurlijk (Beselare), West-Clean (Moorslede),    DD-Design (Moorslede), Timmerwerken Van Meenen (Merkem), Electro & Ventilatie Jan Dewulf (Zonnebeke), Dakwerken Deruyter (Beselare), Veiligheid & Signalisatie May Fly (Beselare), Garage Vandergucht (Beselare), Brico Ieper, Plastic Dekeyser (Zonnebeke) en Boekhoudkantoor Alaska (Ieper – Kortrijk)

RallyTime animated
VAS
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X