6UK_002
Na eerder bericht dat Bjorn en Nick zouden starten in Moorslede met een Fiesta R2 werd er nog naarstig verder gezocht naar budget en een project om stevig uit te pakken tijdens de 15de Rallysprint van Moorslede. We zijn dan ook blij jullie te kunnen melden dat we na ons harde werk van de voorbije weken en maanden kunnen bevestigen dat we niemand minder dan Bernd Casier aan de start kunnen brengen met de Fiesta R5.

In dit project neemt Bjorn plaats in de fiesta R2 met niet Nick naast zich maar zijn trouwe co piloot Maxime Bostyn voor wie dit eveneens een thuiswedstrijd is. Nick zal daarentegen de nota’s lezen voor Bernd.

Wij kijken enorm uit naar deze ervaring als team en zijn dan ook bijzonder trots dat al onze inspanningen beloond worden.

RT1
RT2

Graag bedanken we dan ook onze partners die dit allemaal mee mogelijk maakten:

Day2-2-30Degro’s Trofeeshop (Moorslede), Kristof Natuurlijk (Beselare), West-Clean (Moorslede),    DD-Design (Moorslede), Timmerwerken Van Meenen (Merkem), Electro & Ventilatie Jan Dewulf (Zonnebeke), Dakwerken Deruyter (Beselare), Veiligheid & Signalisatie May Fly (Beselare), Garage Vandergucht (Beselare), Brico Ieper, Plastic Dekeyser (Zonnebeke) en Boekhoudkantoor Alaska (Ieper – Kortrijk)

63ste OVV
BRC
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X