6UK_002
Na eerder bericht dat Bjorn en Nick zouden starten in Moorslede met een Fiesta R2 werd er nog naarstig verder gezocht naar budget en een project om stevig uit te pakken tijdens de 15de Rallysprint van Moorslede. We zijn dan ook blij jullie te kunnen melden dat we na ons harde werk van de voorbije weken en maanden kunnen bevestigen dat we niemand minder dan Bernd Casier aan de start kunnen brengen met de Fiesta R5.

In dit project neemt Bjorn plaats in de fiesta R2 met niet Nick naast zich maar zijn trouwe co piloot Maxime Bostyn voor wie dit eveneens een thuiswedstrijd is. Nick zal daarentegen de nota’s lezen voor Bernd.

Wij kijken enorm uit naar deze ervaring als team en zijn dan ook bijzonder trots dat al onze inspanningen beloond worden.

Graag bedanken we dan ook onze partners die dit allemaal mee mogelijk maakten:

RT1
63ste OVV

Day2-2-30Degro’s Trofeeshop (Moorslede), Kristof Natuurlijk (Beselare), West-Clean (Moorslede),    DD-Design (Moorslede), Timmerwerken Van Meenen (Merkem), Electro & Ventilatie Jan Dewulf (Zonnebeke), Dakwerken Deruyter (Beselare), Veiligheid & Signalisatie May Fly (Beselare), Garage Vandergucht (Beselare), Brico Ieper, Plastic Dekeyser (Zonnebeke) en Boekhoudkantoor Alaska (Ieper – Kortrijk)

KAMV
VAS
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X