6UK_002
Na eerder bericht dat Bjorn en Nick zouden starten in Moorslede met een Fiesta R2 werd er nog naarstig verder gezocht naar budget en een project om stevig uit te pakken tijdens de 15de Rallysprint van Moorslede. We zijn dan ook blij jullie te kunnen melden dat we na ons harde werk van de voorbije weken en maanden kunnen bevestigen dat we niemand minder dan Bernd Casier aan de start kunnen brengen met de Fiesta R5.

In dit project neemt Bjorn plaats in de fiesta R2 met niet Nick naast zich maar zijn trouwe co piloot Maxime Bostyn voor wie dit eveneens een thuiswedstrijd is. Nick zal daarentegen de nota’s lezen voor Bernd.

Wij kijken enorm uit naar deze ervaring als team en zijn dan ook bijzonder trots dat al onze inspanningen beloond worden.

Graag bedanken we dan ook onze partners die dit allemaal mee mogelijk maakten:

BRC
KAMV

Day2-2-30Degro’s Trofeeshop (Moorslede), Kristof Natuurlijk (Beselare), West-Clean (Moorslede),    DD-Design (Moorslede), Timmerwerken Van Meenen (Merkem), Electro & Ventilatie Jan Dewulf (Zonnebeke), Dakwerken Deruyter (Beselare), Veiligheid & Signalisatie May Fly (Beselare), Garage Vandergucht (Beselare), Brico Ieper, Plastic Dekeyser (Zonnebeke) en Boekhoudkantoor Alaska (Ieper – Kortrijk)

VAS
RallyTime animated
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X