Op zes weken van de start van de Spa Rally schakelt DG Sport de hogere versnelling in! De deelnemers en toeschouwers zullen tijdens het weekend van 18 en 19 maart in de watten worden gelegd, en daarvoor kan het organisatieteam rekenen op de steun van een eersteklas partner.

210X297H_SR_16

Renault levert immers de wagens voor de organisatie: “We zijn heel blij en trots dit partnership met Renault België-Luxemburg te kunnen aankondigen”, stelt Christian Jupsin, baas van de structuur uit Theux. “Renault heeft enkele belangrijke pagina’s van de autosportgeschiedenis geschreven, en al zeker in de rallysport. Er was de Dauphine 1093, de R8 Gordini, de 5 Turbo en uiteraard de legendarische Alpine-Renault, die bij het eerste wereldkampioenschap in 1973 de titel wist te veroveren.”

RT2
KAMV

FJ_CLIO_CONDROZ_15_ok

JG1_2100 okRenault maakt ook deel uit van de wedstrijd: naast de inbreng op organisatorisch vlak zal lokale concessiehouder EMOCAR (Verviers, Trois-Ponts en Basse Meuse) net zoals in de Condroz van vorig jaar ook de Clio R3T van Florian Jupsin ondersteunen. De Clio met het nummer 21 zal ook in de kleuren van populaire RTBF-zender Classic 21 staan. Bovendien zal EMOCAR in het ‘Dealer’s Village‘ het gamma personenwagens en bedrijfsvoertuigen van het merk tentoonstellen.

RT1
Stannic_animatie
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X