Op zes weken van de start van de Spa Rally schakelt DG Sport de hogere versnelling in! De deelnemers en toeschouwers zullen tijdens het weekend van 18 en 19 maart in de watten worden gelegd, en daarvoor kan het organisatieteam rekenen op de steun van een eersteklas partner.

210X297H_SR_16

Renault levert immers de wagens voor de organisatie: “We zijn heel blij en trots dit partnership met Renault België-Luxemburg te kunnen aankondigen”, stelt Christian Jupsin, baas van de structuur uit Theux. “Renault heeft enkele belangrijke pagina’s van de autosportgeschiedenis geschreven, en al zeker in de rallysport. Er was de Dauphine 1093, de R8 Gordini, de 5 Turbo en uiteraard de legendarische Alpine-Renault, die bij het eerste wereldkampioenschap in 1973 de titel wist te veroveren.”

FJ_CLIO_CONDROZ_15_ok

RT1
KAMV

JG1_2100 okRenault maakt ook deel uit van de wedstrijd: naast de inbreng op organisatorisch vlak zal lokale concessiehouder EMOCAR (Verviers, Trois-Ponts en Basse Meuse) net zoals in de Condroz van vorig jaar ook de Clio R3T van Florian Jupsin ondersteunen. De Clio met het nummer 21 zal ook in de kleuren van populaire RTBF-zender Classic 21 staan. Bovendien zal EMOCAR in het ‘Dealer’s Village‘ het gamma personenwagens en bedrijfsvoertuigen van het merk tentoonstellen.

KAMV
RallyTime animated
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X