Op zes weken van de start van de Spa Rally schakelt DG Sport de hogere versnelling in! De deelnemers en toeschouwers zullen tijdens het weekend van 18 en 19 maart in de watten worden gelegd, en daarvoor kan het organisatieteam rekenen op de steun van een eersteklas partner.

210X297H_SR_16

Renault levert immers de wagens voor de organisatie: “We zijn heel blij en trots dit partnership met Renault België-Luxemburg te kunnen aankondigen”, stelt Christian Jupsin, baas van de structuur uit Theux. “Renault heeft enkele belangrijke pagina’s van de autosportgeschiedenis geschreven, en al zeker in de rallysport. Er was de Dauphine 1093, de R8 Gordini, de 5 Turbo en uiteraard de legendarische Alpine-Renault, die bij het eerste wereldkampioenschap in 1973 de titel wist te veroveren.”

FJ_CLIO_CONDROZ_15_ok

KAMV
VAS

JG1_2100 okRenault maakt ook deel uit van de wedstrijd: naast de inbreng op organisatorisch vlak zal lokale concessiehouder EMOCAR (Verviers, Trois-Ponts en Basse Meuse) net zoals in de Condroz van vorig jaar ook de Clio R3T van Florian Jupsin ondersteunen. De Clio met het nummer 21 zal ook in de kleuren van populaire RTBF-zender Classic 21 staan. Bovendien zal EMOCAR in het ‘Dealer’s Village‘ het gamma personenwagens en bedrijfsvoertuigen van het merk tentoonstellen.

RT2
KAMV
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X