Het team rijdt normaal gezien opnieuw het hele criterium kampioenschap. De bedoeling is om te starten in de Rally van Haspengouw. Ook in Ieper en enkele VAS wedstrijden zal men proberen het spektakel te verzorgen.

DSC_0684-3
De eerste wedstrijd op het programma is normaal gezien de Rally van Haspengouw. “Tenminste als de motor op tijd klaar geraakt. Momenteel zijn we nog druk bezig met de motor, want daar hadden we wat brokken aan” verklaart Mike Callens. “Doordat de nokkenas kapot was en de klepstoters, en we ook nog altijd met een groot olieverbruik zaten, hebben we een nieuwe culasse van een 2 liter bewerkt, nu met nieuwe nokkenas in, webers zijn wat veranderd ook. Dus hopelijk wat meer power. Misschien dit jaar nog een kortere verhouding in de achteras, maar dat hangt af van het budget natuurlijk.”

Naast het volledige criterium gaat het team dit jaar ook van start in Ieper. Het programma wordt nog verder aangevuld met enkele VAS wedstrijden zoals Staden en Kortrijk.

 

Dit alles is mogelijk dankzij Kijk en Bouw, Hypotheekservice, Koen Verhaeghe en waarschijnlijk ook nog Auto Jeroen als sponsor.” vertelt Mike Callens.

BRC
VAS

 
Verwachtingen en ambities zijn vooral veel fun hebben, toch wel wat resultaten proberen te boeken, en hopelijk overal zonder problemen te kunnen uitrijden.

Ik zal zeker terug proberen om wat spektakel te brengen, zodat de supporters hopelijk mogen genieten van de passages van ons. Wij rijden voor de fun, zowel voor ons als voor de toeschouwers. Dat is voor ons het belangrijkste eigenlijk” besluit Mike Callens.

DSC_0158

VAS
Stannic
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X