Het team rijdt normaal gezien opnieuw het hele criterium kampioenschap. De bedoeling is om te starten in de Rally van Haspengouw. Ook in Ieper en enkele VAS wedstrijden zal men proberen het spektakel te verzorgen.

DSC_0684-3
De eerste wedstrijd op het programma is normaal gezien de Rally van Haspengouw. “Tenminste als de motor op tijd klaar geraakt. Momenteel zijn we nog druk bezig met de motor, want daar hadden we wat brokken aan” verklaart Mike Callens. “Doordat de nokkenas kapot was en de klepstoters, en we ook nog altijd met een groot olieverbruik zaten, hebben we een nieuwe culasse van een 2 liter bewerkt, nu met nieuwe nokkenas in, webers zijn wat veranderd ook. Dus hopelijk wat meer power. Misschien dit jaar nog een kortere verhouding in de achteras, maar dat hangt af van het budget natuurlijk.”

Naast het volledige criterium gaat het team dit jaar ook van start in Ieper. Het programma wordt nog verder aangevuld met enkele VAS wedstrijden zoals Staden en Kortrijk.

 

Dit alles is mogelijk dankzij Kijk en Bouw, Hypotheekservice, Koen Verhaeghe en waarschijnlijk ook nog Auto Jeroen als sponsor.” vertelt Mike Callens.

VAS
KAMV

 
Verwachtingen en ambities zijn vooral veel fun hebben, toch wel wat resultaten proberen te boeken, en hopelijk overal zonder problemen te kunnen uitrijden.

Ik zal zeker terug proberen om wat spektakel te brengen, zodat de supporters hopelijk mogen genieten van de passages van ons. Wij rijden voor de fun, zowel voor ons als voor de toeschouwers. Dat is voor ons het belangrijkste eigenlijk” besluit Mike Callens.

DSC_0158

RT1
RT2
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X