RVdz_2015_DSC_0821
In 2015 behaalde Andy Dewallef de junior titel met de Renault Twingo R1, de wagen waar Kjell Vandenberghe mee rijdt dit seizoen. Tijdens de laatste BRC wedstrijd van vorig jaar zagen we Andy Dewallef reeds aan het werk met de Opel Adam R2. Ook in 2016 zal dit zijn strijdwapen zijn.

Het plan voor 2016 is om het Belgisch kampioenschap te rijden met de Opel Adam R2. Net zoals in 2015 zal ook nu Philippe Rasdolsky de nota’s lezen” laat Andy Dewallef weten. “We hopen alle BRC manches te rijden. Het is echter nog een beetje te vroeg om dit te bevestigen. Het vraagt immers een goede organisatie om alles te combineren met mijn studies”

RDCZ_2015_016_4De Opel Adam R2, nog steeds onderhouden door Benoit Blaise, zal er hetzelfde uitzien als in de Condroz mits enkele extra partners. Lucien Simon blijft hoofdsponsor van het team. Verder blijven ook Yacco, Carrosserie-garage DEWALLEF en black sun heating het team trouw.

Andy Dewallef klint alvast ambitieus. “In eerste instantie gaan we de wagen op punt stellen om me daarna te kunnen meten met de andere R2 piloten. Daarna wil ik zo snel mogelijk evalueren met als doel om zeer mooie resultaten neer te zetten.”

KAMV
BRC
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X