RVdz_2015_DSC_0821
In 2015 behaalde Andy Dewallef de junior titel met de Renault Twingo R1, de wagen waar Kjell Vandenberghe mee rijdt dit seizoen. Tijdens de laatste BRC wedstrijd van vorig jaar zagen we Andy Dewallef reeds aan het werk met de Opel Adam R2. Ook in 2016 zal dit zijn strijdwapen zijn.

Het plan voor 2016 is om het Belgisch kampioenschap te rijden met de Opel Adam R2. Net zoals in 2015 zal ook nu Philippe Rasdolsky de nota’s lezen” laat Andy Dewallef weten. “We hopen alle BRC manches te rijden. Het is echter nog een beetje te vroeg om dit te bevestigen. Het vraagt immers een goede organisatie om alles te combineren met mijn studies”

RDCZ_2015_016_4De Opel Adam R2, nog steeds onderhouden door Benoit Blaise, zal er hetzelfde uitzien als in de Condroz mits enkele extra partners. Lucien Simon blijft hoofdsponsor van het team. Verder blijven ook Yacco, Carrosserie-garage DEWALLEF en black sun heating het team trouw.

Andy Dewallef klint alvast ambitieus. “In eerste instantie gaan we de wagen op punt stellen om me daarna te kunnen meten met de andere R2 piloten. Daarna wil ik zo snel mogelijk evalueren met als doel om zeer mooie resultaten neer te zetten.”

BRC
RT1
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X