In 2015 werd er vooral gereden in functie van de opbouw van de Ascona. Dit jaar staan er een 8-tal wedstrijden op het programma waarin vooral het amusement primeert.
HMC_2015_H24_2We zijn nog volop bezig met de wagen om hem klaar te krijgen tegen Rallysprint van Moorslede. Ophanging remmen, motor en nog wat optisch aan het veranderen. We doen alles zelf, van opbouw tot en met onderhoud. Dit jaar willen we 4 sprints gaan rijden en 4 rally’s. Als debuut reden we vorig jaar de Legend Boucles de Bastogne. Het was het jaar van de opbouw en we reden nog een drietal andere wedstrijden. Dit jaar willen we een stuk meer gaan rijden. De wagen staat nu bijna zoals ik het wil en er zit toch al goede mechaniek in nu.” vertelt Simon Puype.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

Rallysprint van Moorslede TBR Rallysprint
Rallysprint van de Monteberg Aarova Rallysprint
Sezoensrally Hemicuda Rally
Rally van Wervik 6 Uren van Kortrijk

 

VAS
KAMV

DSC_0108

Dus dit jaar rijden we ook voor de 1e keer bij het criterium. In de Sezoensrally dus, volgens mij 1 van de mooiste rally’s van België. En de streek van ons serviceteam!” aldus Simon Puype. “De service wordt verzorgd door GRT Motorsport, een top team waar we dit jaar en nog vele jaren willen mee samenwerken

Het team wil ook Woodstoxx, Fermette, Penello, Limento, Mathijs de man en Bruggemotors bedanken voor hun steun.

Simon Puype laat ons ook nog weten dat een klassement rijden geen doel is. “Maar ons goed amuseren wel en dit lukt zeker met de achterwiel aangedreven Ascona. En ik rijd natuurlijk samen met men pa die co-piloot is” besluit Simon Puype

Noteer alvast zaterdag 2 juli in je agenda. Het team organiseert dan een eetdag in ’t Madointje in Langemark. Voor 17€ krijg je er côte à l’os met frietjes à volonté.

 

VAS
RT1
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X