RDCZ_2015_022_1
Het seizoen 2015 bracht niet meteen wat Chris Van Woensel er van gehoopt had. Meermaals toonde Chris Van Woensel dat de Mitsubishi Lancer WRC potentieel heeft. Denken we maar aan de Sezoensrally, of aan de snelle tijden in de East Belgian Rally. De eerste overwinning met de Mitsubishi Lancer WRC kwam er in de Aarova Rallysprint.

Echter de pechduivel kwam in 2015 iets te veel op bezoek bij Chris Van Woensel en Rik Snaet. De ophanging in KP Zepperen tijdens de Rally van Haspengouw, de normtijden in Spa Rally, de ongelukkige schuiver op KP Goolder in de Sezoensrally en de elektronische storingen in de East Belgian Rally en de Condroz rally. Een mens zou er moedeloos van worden.

Toch blijft Chris Van Woensel geloven in de Mitsubishi Lancer WRC, een wagen met veel potentieel wanneer hij van pech gespaard blijft.

Dit seizoen staan de Rally van Haspengouw, Rallye de Wallonie, East Belgian Rally en de Condroz rally op het programma. Misschien ook nog de Mont Blanc” laat Chris Van Woensel weten. “Er zit nu een nieuwe kabelboom in de Mitsubischi Lancer en hopelijk is het elektronische probleem nu opgelost

RallyTime animated
RT2

Spa_2015_023Vorig jaar huurde het team bijstand in van MML. Inclusief servicetruck van MML met daarin een volledige Lancer WRC05 in wisselstukken. Zelfs de ingenieurs van MML waren aanwezig in de Condroz rally.

In Haspengouw gaat MML geen bijstand verlenen. Misschien wel bij de 2-daagse rally’s” aldus Chris Van Woensel.

De ambitie van het team is eerst en vooral met de Mitsu aan de finish geraken… en als we rekening houden met het potentieel van de wagen, zit er misschien wel een 2e nationale overwinning in voor Chris Van Woensel.

RT1
RallyTime animated
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X