RDCZ_2015_022_1
Het seizoen 2015 bracht niet meteen wat Chris Van Woensel er van gehoopt had. Meermaals toonde Chris Van Woensel dat de Mitsubishi Lancer WRC potentieel heeft. Denken we maar aan de Sezoensrally, of aan de snelle tijden in de East Belgian Rally. De eerste overwinning met de Mitsubishi Lancer WRC kwam er in de Aarova Rallysprint.

Echter de pechduivel kwam in 2015 iets te veel op bezoek bij Chris Van Woensel en Rik Snaet. De ophanging in KP Zepperen tijdens de Rally van Haspengouw, de normtijden in Spa Rally, de ongelukkige schuiver op KP Goolder in de Sezoensrally en de elektronische storingen in de East Belgian Rally en de Condroz rally. Een mens zou er moedeloos van worden.

Toch blijft Chris Van Woensel geloven in de Mitsubishi Lancer WRC, een wagen met veel potentieel wanneer hij van pech gespaard blijft.

RT1
63ste OVV

Dit seizoen staan de Rally van Haspengouw, Rallye de Wallonie, East Belgian Rally en de Condroz rally op het programma. Misschien ook nog de Mont Blanc” laat Chris Van Woensel weten. “Er zit nu een nieuwe kabelboom in de Mitsubischi Lancer en hopelijk is het elektronische probleem nu opgelost

Spa_2015_023Vorig jaar huurde het team bijstand in van MML. Inclusief servicetruck van MML met daarin een volledige Lancer WRC05 in wisselstukken. Zelfs de ingenieurs van MML waren aanwezig in de Condroz rally.

In Haspengouw gaat MML geen bijstand verlenen. Misschien wel bij de 2-daagse rally’s” aldus Chris Van Woensel.

De ambitie van het team is eerst en vooral met de Mitsu aan de finish geraken… en als we rekening houden met het potentieel van de wagen, zit er misschien wel een 2e nationale overwinning in voor Chris Van Woensel.

BRC
KAMV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X