RDCZ_2015_022_1
Het seizoen 2015 bracht niet meteen wat Chris Van Woensel er van gehoopt had. Meermaals toonde Chris Van Woensel dat de Mitsubishi Lancer WRC potentieel heeft. Denken we maar aan de Sezoensrally, of aan de snelle tijden in de East Belgian Rally. De eerste overwinning met de Mitsubishi Lancer WRC kwam er in de Aarova Rallysprint.

Echter de pechduivel kwam in 2015 iets te veel op bezoek bij Chris Van Woensel en Rik Snaet. De ophanging in KP Zepperen tijdens de Rally van Haspengouw, de normtijden in Spa Rally, de ongelukkige schuiver op KP Goolder in de Sezoensrally en de elektronische storingen in de East Belgian Rally en de Condroz rally. Een mens zou er moedeloos van worden.

Toch blijft Chris Van Woensel geloven in de Mitsubishi Lancer WRC, een wagen met veel potentieel wanneer hij van pech gespaard blijft.

Dit seizoen staan de Rally van Haspengouw, Rallye de Wallonie, East Belgian Rally en de Condroz rally op het programma. Misschien ook nog de Mont Blanc” laat Chris Van Woensel weten. “Er zit nu een nieuwe kabelboom in de Mitsubischi Lancer en hopelijk is het elektronische probleem nu opgelost

VAS
KAMV

Spa_2015_023Vorig jaar huurde het team bijstand in van MML. Inclusief servicetruck van MML met daarin een volledige Lancer WRC05 in wisselstukken. Zelfs de ingenieurs van MML waren aanwezig in de Condroz rally.

In Haspengouw gaat MML geen bijstand verlenen. Misschien wel bij de 2-daagse rally’s” aldus Chris Van Woensel.

De ambitie van het team is eerst en vooral met de Mitsu aan de finish geraken… en als we rekening houden met het potentieel van de wagen, zit er misschien wel een 2e nationale overwinning in voor Chris Van Woensel.

RT2
VAS
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X