De Spa Rally, tweede manche van het Belgisch rallykampioenschap (BRC en HBRC) die eveneens open staat voor wagens uit de categorie VHRS en Demo, zal op 18 en 19 maart worden afgewerkt.

Om een maximum aantal deelnemers op de legendarische chronoritten te laten rijden doet organisator DG Sport een grote inspanning om de inschrijvingskosten te reduceren.

Stannic
RT2

Maar die korting geldt slechts tot 15 februari! Het rekensommetje is dus vlug gemaakt: er blijven slechts twee weken – of veertien dagen, zoals u wil – om van deze buitenkans te kunnen profiteren. Het zou jammer zijn ze te missen. Een bezoekje aan de website www.sparally.com geeft u alle informatie die u nodig heeft om zich in te schrijven.

Spa_2015_011-2 DSC_0312

 

VOORVERKOOP VAN DE TICKETS
DG Sport denkt niet alleen aan de deelnemers, maar ook aan de toeschouwers van de Spa Rally. Zo geldt er een gunstige prijs die in voorverkoop via de website van de rally worden gekocht.

Zo kost een ticket dat geldt voor alle chronoritten er 20 €, inclusief programma, terwijl dat ter plaatse 25 € kost. Geven we nog mee dat de toegang tot één chronorit 8 € kost.

De tickets die in voorverkoop worden gekocht kunnen worden afgehaald aan het Parc de 7 Heures, maar ook op andere makkelijk te bereiken punten, die eerstdaags zullen worden bekend gemaakt.

Maar zeg het ondertussen maar verder: 20 € om gedurende het weekend alle chronoritten te bezoeken, de tenoren van het Belgisch rallykampioenschap – modern en historic – te bewonderen en tevens de grootste specialisten in VHRS en enkele uitzonderlijk wagens ingeschreven in de Demo-categorie gade te slaan, is een aanbod dat onder geen geding kan worden geweigerd!

RallyTime animated
VAS
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X