De Spa Rally, tweede manche van het Belgisch rallykampioenschap (BRC en HBRC) die eveneens open staat voor wagens uit de categorie VHRS en Demo, zal op 18 en 19 maart worden afgewerkt.

Om een maximum aantal deelnemers op de legendarische chronoritten te laten rijden doet organisator DG Sport een grote inspanning om de inschrijvingskosten te reduceren.

Maar die korting geldt slechts tot 15 februari! Het rekensommetje is dus vlug gemaakt: er blijven slechts twee weken – of veertien dagen, zoals u wil – om van deze buitenkans te kunnen profiteren. Het zou jammer zijn ze te missen. Een bezoekje aan de website www.sparally.com geeft u alle informatie die u nodig heeft om zich in te schrijven.

RallyTime animated
BRC

Spa_2015_011-2 DSC_0312

 

VOORVERKOOP VAN DE TICKETS
DG Sport denkt niet alleen aan de deelnemers, maar ook aan de toeschouwers van de Spa Rally. Zo geldt er een gunstige prijs die in voorverkoop via de website van de rally worden gekocht.

Zo kost een ticket dat geldt voor alle chronoritten er 20 €, inclusief programma, terwijl dat ter plaatse 25 € kost. Geven we nog mee dat de toegang tot één chronorit 8 € kost.

De tickets die in voorverkoop worden gekocht kunnen worden afgehaald aan het Parc de 7 Heures, maar ook op andere makkelijk te bereiken punten, die eerstdaags zullen worden bekend gemaakt.

Maar zeg het ondertussen maar verder: 20 € om gedurende het weekend alle chronoritten te bezoeken, de tenoren van het Belgisch rallykampioenschap – modern en historic – te bewonderen en tevens de grootste specialisten in VHRS en enkele uitzonderlijk wagens ingeschreven in de Demo-categorie gade te slaan, is een aanbod dat onder geen geding kan worden geweigerd!

KAMV
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X