Drie jaar geleden bouwde Nick Toorré een BMW E30. Met deze BMW werd in 2014 de VAS kampioenstitel behaald in divisie 3. Eigenlijk was het de bedoeling om het BK historic te rijden. Maar omdat de wagen geen startrecht kreeg werden de plannen gewijzigd. Ondertussen bouwt Nick Toorré aan andere wagen.

DSC_0762

“Ja we zijn bezig met de opbouw van een Ford Sierra Cosworth 2WD Group A. Althans dat proberen we toch, de opbouw van de 4-deurs Cosworth group A is zeer prijzig. De bedoeling is om dit jaar VAS historic te rijden. Volgend jaar, als het budget het toelaat, wil ik dan het BK historic rijden.” zegt Nick Toorré.

1899149_10206454322251026_1921061337_n“De Sierra ben ik aan het opbouwen omdat ik eens een topwagen wil om te kunnen meestrijden. Dit jaar wil ik er alvast voor zorgen dat de ophanging en de remmen top zijn. Waarschijnlijk gaat er niet genoeg budget over zijn om de motor dit jaar onder handen te nemen. We proberen de wagen tegen mei klaar te hebben. Daarna rijden we een viertal, misschien iets meer, kleinere rally’s om de wagen verder op punt te zetten. Na het seizoen gaan we dan de motor onderhanden nemen met de bedoeling om daarna optimaal aan de start te komen van het BK historic.” besluit Nick Toorré

RT1
RT2

 
Verder kunnen we nog vertellen dat de service in eigen handen is.

De sponsors blijven het team trouw. Ook de volgende jaren kan Nick Toorré op steun rekenen van onder meer Jurgen Coeman sanitair, Met-Co metaalconstruties, Dent Repair hagelschade, De Schouwveger, TM-shine carcleaning, Chapist enz

BRC
63ste OVV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X