Drie jaar geleden bouwde Nick Toorré een BMW E30. Met deze BMW werd in 2014 de VAS kampioenstitel behaald in divisie 3. Eigenlijk was het de bedoeling om het BK historic te rijden. Maar omdat de wagen geen startrecht kreeg werden de plannen gewijzigd. Ondertussen bouwt Nick Toorré aan andere wagen.

DSC_0762

“Ja we zijn bezig met de opbouw van een Ford Sierra Cosworth 2WD Group A. Althans dat proberen we toch, de opbouw van de 4-deurs Cosworth group A is zeer prijzig. De bedoeling is om dit jaar VAS historic te rijden. Volgend jaar, als het budget het toelaat, wil ik dan het BK historic rijden.” zegt Nick Toorré.

1899149_10206454322251026_1921061337_n“De Sierra ben ik aan het opbouwen omdat ik eens een topwagen wil om te kunnen meestrijden. Dit jaar wil ik er alvast voor zorgen dat de ophanging en de remmen top zijn. Waarschijnlijk gaat er niet genoeg budget over zijn om de motor dit jaar onder handen te nemen. We proberen de wagen tegen mei klaar te hebben. Daarna rijden we een viertal, misschien iets meer, kleinere rally’s om de wagen verder op punt te zetten. Na het seizoen gaan we dan de motor onderhanden nemen met de bedoeling om daarna optimaal aan de start te komen van het BK historic.” besluit Nick Toorré

 
Verder kunnen we nog vertellen dat de service in eigen handen is.

KAMV
RT2

De sponsors blijven het team trouw. Ook de volgende jaren kan Nick Toorré op steun rekenen van onder meer Jurgen Coeman sanitair, Met-Co metaalconstruties, Dent Repair hagelschade, De Schouwveger, TM-shine carcleaning, Chapist enz

RT2
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X