Drie jaar geleden bouwde Nick Toorré een BMW E30. Met deze BMW werd in 2014 de VAS kampioenstitel behaald in divisie 3. Eigenlijk was het de bedoeling om het BK historic te rijden. Maar omdat de wagen geen startrecht kreeg werden de plannen gewijzigd. Ondertussen bouwt Nick Toorré aan andere wagen.

DSC_0762

“Ja we zijn bezig met de opbouw van een Ford Sierra Cosworth 2WD Group A. Althans dat proberen we toch, de opbouw van de 4-deurs Cosworth group A is zeer prijzig. De bedoeling is om dit jaar VAS historic te rijden. Volgend jaar, als het budget het toelaat, wil ik dan het BK historic rijden.” zegt Nick Toorré.

1899149_10206454322251026_1921061337_n“De Sierra ben ik aan het opbouwen omdat ik eens een topwagen wil om te kunnen meestrijden. Dit jaar wil ik er alvast voor zorgen dat de ophanging en de remmen top zijn. Waarschijnlijk gaat er niet genoeg budget over zijn om de motor dit jaar onder handen te nemen. We proberen de wagen tegen mei klaar te hebben. Daarna rijden we een viertal, misschien iets meer, kleinere rally’s om de wagen verder op punt te zetten. Na het seizoen gaan we dan de motor onderhanden nemen met de bedoeling om daarna optimaal aan de start te komen van het BK historic.” besluit Nick Toorré

 
Verder kunnen we nog vertellen dat de service in eigen handen is.

Stannic_animatie
RallyTime animated

De sponsors blijven het team trouw. Ook de volgende jaren kan Nick Toorré op steun rekenen van onder meer Jurgen Coeman sanitair, Met-Co metaalconstruties, Dent Repair hagelschade, De Schouwveger, TM-shine carcleaning, Chapist enz

KAMV
Stannic_animatie
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X