Armand Fumal rijdt al enkele jaren met een Citroën DS3 R3T uit de ateliers van Caren Burton. Vandaag stuurde hij enkele foto’s de wereld in van een in opbouw zijnde DS3 R5. Armand Fumal gaf ons hierbij een woordje uitleg. Als extraatje mogen we jullie ook een preview geven van de livery van de nieuwe DS3 R5.

 

Spa_2015_030Naast de DS3 R5 van Dilley wordt er momenteel bij Burton Racing nog een volledig nieuwe DS3 R5 gebouwd, geheel volgens de 2016 specificaties. Het is de bedoeling om de wagen klaar te krijgen voor de Spa Rally. Dit zal een echter hele klus worden. Er is nog een hele weg af te leggen. Volgens Armand Fumal heeft men nog 400 uren werk voor de boeg.

Hoofdsponsor blijft Cybernet. Ook Jean-Louis Hottelet is er in 2016 bij om de nota’s te lezen.

Op de voorlopig programma staan de Spa Rally, eventueel Ypres Rally en de East Belgian Rally. Verder zal Armand Fumal ook WRC2 rijden in de Rally van Duitsland en de Rally van Spanje. Momenteel bekijkt Armand Fumal of hij nog WRC2 rally’s kan toevoegen.

VAS
BRC

Hieronder kan je ook reeds de livery van de wagen bekijken. Het is wachten tot het officiële persbericht om te weten of deze nog wijzigt.

 
12620690_10153240395457343_53335105_o

BRC
RallyTime animated
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X