Armand Fumal rijdt al enkele jaren met een Citroën DS3 R3T uit de ateliers van Caren Burton. Vandaag stuurde hij enkele foto’s de wereld in van een in opbouw zijnde DS3 R5. Armand Fumal gaf ons hierbij een woordje uitleg. Als extraatje mogen we jullie ook een preview geven van de livery van de nieuwe DS3 R5.

 

Spa_2015_030Naast de DS3 R5 van Dilley wordt er momenteel bij Burton Racing nog een volledig nieuwe DS3 R5 gebouwd, geheel volgens de 2016 specificaties. Het is de bedoeling om de wagen klaar te krijgen voor de Spa Rally. Dit zal een echter hele klus worden. Er is nog een hele weg af te leggen. Volgens Armand Fumal heeft men nog 400 uren werk voor de boeg.

Hoofdsponsor blijft Cybernet. Ook Jean-Louis Hottelet is er in 2016 bij om de nota’s te lezen.

Op de voorlopig programma staan de Spa Rally, eventueel Ypres Rally en de East Belgian Rally. Verder zal Armand Fumal ook WRC2 rijden in de Rally van Duitsland en de Rally van Spanje. Momenteel bekijkt Armand Fumal of hij nog WRC2 rally’s kan toevoegen.

RT2
Stannic

Hieronder kan je ook reeds de livery van de wagen bekijken. Het is wachten tot het officiële persbericht om te weten of deze nog wijzigt.

 
12620690_10153240395457343_53335105_o

63ste OVV
BRC
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X