2016 zal een druk jaar worden voor het Stesha team van Stefaan Prinzie en Sharon Vermeulen. Momenteel is het team bezig met de opbouw van een Opel Ascona 400, maar dat is niet de enige nieuwigheid…

“De eerste rally zal de Legend Boucles worden, maar daar zal ik niet rijden,” vertelde Stefaan ons. “Op onze vraag zal Freddy Loix er met de vertrouwde Stesha Ascona starten. Net zoals in 2014 zal Sharon de nota’s lezen.”

RDCZ_2015_091_2Na de zege van Stefaan Prinzie in de Condroz Rally is het duidelijk dat Freddy Loix over een goede wagen zal beschikken om te kunnen schitteren in de Legend Boucles. “Natuurlijk ben ik super gemotiveerd, in 2014 reden we al samen in Spa en nu met de Ascona ben ik overtuigd dat we vooraan kunnen meestrijden.” aldus Sharon Vermeulen.

Een week na de Legend Boucles starten Stefaan en Sharon met dezelfde wagen in de Haspengouw Rally. “We rijden dit jaar het volledige Historic kampioenschap. In de eerste 2 wedstrijden zullen we nog met de vertrouwde 8 klepper aan de start komen, maar vanaf Tielt zou de nieuwe Ascona 400 moeten klaar zijn.

 

RT2
BRC

Na de veelbelovende resultaten in 2015 starten we nu met als doel de Belgische Historic titel. We zijn beiden 100% gemotiveerd, dus daar zal het al zeker niet aan liggen, maar natuurlijk moeten we daarvoor ook wat geluk hebben…”

RDCZ_2015_091_5-2De Ascona 400 krijgt een kas van Lahouter en een Herent motor. Voor de opbouw van de wagen en de service tijdens het seizoen blijft het team trouw aan DD Motorsport. Bedoeling is om te debuteren met de Ascona 400 tijdens de TAC rally in Tielt.
Al zal het een puzzelen worden voor Sharon om het volledige kampioenschap te combineren met de Stesha.be. “Momenteel zijn er wegenwerken rond Houthulst, eens het ergste voorbij is plannen we opnieuw enkele verkoopweekends en dan is het natuurlijk extra druk… Maar voor onze zaak is de naamsbekendheid die we halen uit de rallysport van onschatbare waarde! We krijgen heel wat supporters en piloten over de vloer bij Stesha en zien ook de online bestellingen stijgen uit de regio’s waar er werd gekoerst…”

En met Freddy Loix in de Ascona zal het ongetwijfeld wel druk worden op www.stesha.be na de Legend Boucles…

KAMV
VAS
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X