altijd paraat, in weer en wind

We schrijven 2013, maart 2013. Guy Wuyts, mijn schoonbroer, vertelt me dat hij naar de Rally van Haspengouw is geweest. Vroeger gingen we samen naar de Rally van Looi. Deze rally passeerde ook regelmatig voor de voordeur van mijn schoonouders. Tot het gemeentebestuur besliste om er een einde aan te maken. Geen Rally van Looi meer. 20 jaar na de laatste Rally van Looi, op 22 augustus 2015, werd deze herdacht met de memorial Rally van Looi.

Terug naar 2013. ‘En jij vraagt mij niet mee naar de rally’ zei ik grappend. En zodoende was ik er bij de volgende rally ook bij. En natuurlijk ging het fototoestel ook mee.

er mag al eens gelachen worden

Eind 2013 werd een eerste poging gedaan om een foto website te maken. Bedoeling was om elke deelnemer in beeld te brengen. En in 2014 was het dan zover. De website stond online. Inderdaad stond. Want al heel snel ging de provider, waar de website stond, in faillissement.
Weg website. Weg goesting om opnieuw te beginnen.

De goesting om naar de rally te gaan was er nog steeds. In 2014 worden er meer rally’s bezocht. En in 2015 doen we in totaal een 18 rally’s. Ook de goesting om die foto’s te delen kwam terug. Eerst gebeurde dit op mijn persoonlijke facebook pagina. In november 2015 werd er gestart met de facebook pagina rally-time.be. De statistieken van deze facebook pagina, in de week na de Condroz rally, zorgden ervoor dat we verder gaan met dit initiatief. Meer dan 42.000 keer werd er een foto bekeken in 7 dagen tijd.

KAMV
63ste OVV
echte rallyliefhebbers

 

 

 

 

Uit deze cijfers haalden we de moed om terug een website te bouwen. In de eerste week van januari was www.rally-time.be een feit. Op deze website willen we nieuws brengen van zowel de grote teams als van de kleinere teams. Bedoeling is om iedereen aan bod te laten komen. Ook de facebook pagina blijft bestaan ter ondersteuning van de website. En de bedoeling is om ook het nieuws aan te kondigen via twitter http://twitter.com/rally_time_be

En dan hebben we nog nieuws te melden. Janot Vangeenberghe komt ons team versterken. Zo kunnen we jullie nog beter voorzien van rallynieuws en foto’s. Hier, Janot 2015, kan je al eens wat foto’s bekijken die Janot Vangeenberghe maakte in 2015.

Laat het nieuwe seizoen maar beginnen. Wij zijn er alvast klaar voor.

 

 

Sportieve groeten van Guy Wuyts, Janot Vangeenberghe en Ronny Vandezande.

PS: Wil jij je team in de kijker zetten? Je plannen delen met de rallyfans? Of heb je ander nieuws te melden? Voorbeschouwingen van een rally, verslag na de rally? Alles is welkom op info@rally-time.be of via een PB op facebook.

VAS
Stannic
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X