Dat er tijdens de winterstop heel wat gebeurt achter de schermen van elk team is geen geheim meer denk ik en bij ERT is dat niet anders. Alle wagens kregen een opwaardering, sommige enkel optisch, andere de beide, en nog een andere kreeg een afslankingskuur om U tegen te zeggen. Laten we daarbij niet vergeten dat alles , maar dan ook alles te danken is aan ons ERTteam. Zowel qua inzet, teamspirit, opoffering en gedrevenheid mogen we er trots op zijn! Dank U gasten!

PBRT32016 wordt het jaar van de waarheid, als alles volgens plan verloopt natuurlijk. Mechanische sport is nooit zonder risico, als team werken we zo preventief mogelijk, wat resulteerde in één enkele opgave op een tiental wedstrijden in 2015. Het nieuwe seizoen willen we natuurlijk maar al te graag bevestigen of verbeteren, en daar gaat het nu net om in 2016.

De wagen met de grootste update is de Evo 9 van Jimmy die nu in R4 configuratie staat, met een gewichtsbesparing van zo maar even 100 kg doen we die naam alle eer aan. Bovendien wordt de wagen in de loop van het seizoen nog verder geëvolueerd om toch wel met de top in de provinciale wedstrijden te kunnen meedraaien.

De Evo 9 van Steve kreeg ook een totale checkup met enkele optische verbeteringen en de Evo 6 van Wouter kreeg dan weer zowel mechanisch als optisch een serieuze verandering.

Om te beginnen rijden we als volledig team alle WestVlaamse regionale wedstrijden, met voor Wouter Muylle de TAC Rally en de Omloop van Vlaanderen er bovenop, en nog een uitstap naar de Oostkantons ook … Steve Brown hoopt op een leerrijk seizoen en natuurlijk enkele mooie prestaties, met misschien ook nog een uitstap buiten de provinciegrenzen. Jimmy Taveirne rijdt het volledig Vaskampioenschap met uitzondering van Moorslede, waar Wouter als 0-wagen fungeert met de evo 9 van Jimmy. En als laatste nieuwtje mogen we na een jaar partnership nu ook als teamlid en copiloot van Jimmy, niemand minder dan Tommy Aeck verwelkomen, mr Tommy Textile dus.

VAS
BRC

PBRT2Binnenkort hebben we alweer onze teambuildingdag en daarna komt al snel ons 2e ERT Smulweekend, dat doorgaat op 5 & 6 maart, bij Mitsubishi Garage Decloedt te Roeselare, Ardooisesteenweg 301. Verdere info en kaarten bij alle teamleden of op onze facebookpagina. Wie benieuwd is naar het resultaat van onze winterwerken kan aldaar de wagens komen bewonderen en tevens genieten van onze fantastische steaks of lekkere scampi’s ….. De afwezigen hadden ongelijk, is vorig jaar gebleken. Het beloofd een topweekend te worden , met animatie voor groot en klein , food & fun dus!

RT2
VAS
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X