De wedstrijd Rallysprint van Moorslede is dit jaar reeds aan zijn 15de editie toe en gaat door op zondag 13 maart. Vanaf vandaag zijn de reglementen beschikbaar en is het mogelijk om in te schrijven via de website www.rallysprintmoorslede.be.
Affiches zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar in clublokaal café “De Pompeschitter“ te Dadizele. Voor de affiche koos de organisatie foto’s van de VAS kampioenen 2015 Steve Becaert en Danny Kerckhof.

“Onze proef is voor het derde opeenvolgende jaar identiek en dat is ook onze doelstelling. Volgend jaar willen we weer vernieuwen qua parcours, iedere 3 jaar een vernieuwing.” vertelde Marc Maesen ons. “Vaak krijgen we de vraag of we niet naar een Short-Rally of echte Rally willen doorgroeien, maar voorlopig is daar zeker geen sprake van. Het idee van een sprint bevalt ons goed, we zijn maar met een beperkte groep in de organisatie en zo blijven we alles zelf in handen hebben.”
Er is ook opnieuw een trofee voorzien voor de meest spectaculaire deelnemer, namelijk de” A.S.B. spektakel Prijs. Door de organisatie wordt nog gewerkt aan enkele projecten en of verrassingen, meer info via www.rallysprintmoorslede.be.

 

affiche1

RT2
BRC

VAS
RallyTime animated
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X