De wedstrijd Rallysprint van Moorslede is dit jaar reeds aan zijn 15de editie toe en gaat door op zondag 13 maart. Vanaf vandaag zijn de reglementen beschikbaar en is het mogelijk om in te schrijven via de website www.rallysprintmoorslede.be.
Affiches zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar in clublokaal café “De Pompeschitter“ te Dadizele. Voor de affiche koos de organisatie foto’s van de VAS kampioenen 2015 Steve Becaert en Danny Kerckhof.

“Onze proef is voor het derde opeenvolgende jaar identiek en dat is ook onze doelstelling. Volgend jaar willen we weer vernieuwen qua parcours, iedere 3 jaar een vernieuwing.” vertelde Marc Maesen ons. “Vaak krijgen we de vraag of we niet naar een Short-Rally of echte Rally willen doorgroeien, maar voorlopig is daar zeker geen sprake van. Het idee van een sprint bevalt ons goed, we zijn maar met een beperkte groep in de organisatie en zo blijven we alles zelf in handen hebben.”
Er is ook opnieuw een trofee voorzien voor de meest spectaculaire deelnemer, namelijk de” A.S.B. spektakel Prijs. Door de organisatie wordt nog gewerkt aan enkele projecten en of verrassingen, meer info via www.rallysprintmoorslede.be.

 

affiche1

RT2
RT1

Stannic_animatie
BRC
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X