De wedstrijd Rallysprint van Moorslede is dit jaar reeds aan zijn 15de editie toe en gaat door op zondag 13 maart. Vanaf vandaag zijn de reglementen beschikbaar en is het mogelijk om in te schrijven via de website www.rallysprintmoorslede.be.
Affiches zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar in clublokaal café “De Pompeschitter“ te Dadizele. Voor de affiche koos de organisatie foto’s van de VAS kampioenen 2015 Steve Becaert en Danny Kerckhof.

“Onze proef is voor het derde opeenvolgende jaar identiek en dat is ook onze doelstelling. Volgend jaar willen we weer vernieuwen qua parcours, iedere 3 jaar een vernieuwing.” vertelde Marc Maesen ons. “Vaak krijgen we de vraag of we niet naar een Short-Rally of echte Rally willen doorgroeien, maar voorlopig is daar zeker geen sprake van. Het idee van een sprint bevalt ons goed, we zijn maar met een beperkte groep in de organisatie en zo blijven we alles zelf in handen hebben.”
Er is ook opnieuw een trofee voorzien voor de meest spectaculaire deelnemer, namelijk de” A.S.B. spektakel Prijs. Door de organisatie wordt nog gewerkt aan enkele projecten en of verrassingen, meer info via www.rallysprintmoorslede.be.

 

affiche1

RallyTime animated
VAS

RT1
BRC
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X